novetats

 D'esquerra a dreta: Manolo Del Águila, anterior propietari de Mas de la Rosa; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Jordi Foraster, enòleg de Família Torres Priorat.
D'esquerra a dreta: Manolo Del Águila, anterior propietari de Mas de la Rosa; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Jordi Foraster, enòleg de Família Torres Priorat.

Família Torres treu al mercat el Mas de la Rosa 2016 a un preu de 370 euros l'ampolla

Porrera veu néixer el vi més exclusiu de la Família Torres a una única vinya en propietat de velles carinyenes i garnatxes plantades fa 80 anys

Surt al mercat avalat per la crítica internacional amb 94+ punts Parker i 94 punts a la revista britànica Decanter i té un preu de 370 euros

Els professionals del sector situen, per novè any consecutiu, Família Torres com una de les marques més admirades del món

| 03/04/2019 a les 07:02h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Vins, Família Torres
Família Torres captura l’essència del Priorat més recòndit amb Mas de la Rosa Vinyes Velles 2016, un nou vi exclusiu de gran elegància que procedeix del bell paratge que li dona nom, en el terme municipal de Porrera.
 
“És un dels llocs més captivadors del Priorat, una vinya resguardada i amagada, que s’obre davant del visitant com un amfiteatre. És sens dubte el nostre tresor més preuat i ho té tot per fer un gran vi”, afirma Miquel Torres Maczassek, que afegeix “amb Mas de la Rosa, hem volgut que la vinya s’expressés per si sola, realçant la seva puresa i singularitat, sense interferències”.

Es tracta d’una vinya vella en propietat de 80 anys de només 1,9 hectàrees -5.800 ceps de carinyena i garnatxa- plantada en vas tradicional i en costers, en sòls de llicorella, a una altitud de 500 metres.

Totes les tasques es realitzen de forma manual i amb la màxima delicadesa per preservar el paisatge i la integritat del fruit. “Des de fa anys, hem anat constatant l’enorme potencial d’aquesta vinya ja que compràvem el raïm per destinar-lo al nostre vi Perpetual. El vinificàvem per separat i els lots sempre destacaven, així que el 2016 vam decidir elaborar un vi que procedís únicament d’aquest indret”, comenta Miquel Torres.
 


Mas de la Rosa 2016, obra de l’enòleg Jordi Foraster, s’ha elaborat amb la màxima delicadesa, amb extraccions suaus i una criança en botes de roure francès durant 16 mesos. Surten al mercat únicament 2.059 ampolles, que s’assignaran per quotes a restaurants gastronòmics de 15 països. El 80% es destinarà a mercats exteriors, entre ells Canadà, Alemanya, Anglaterra, Japó, Xina, Hong Kong i Estats Units. És el vi més exclusiu dels que elabora Família Torres, que ja surt al mercat avalat per la crítica internacional amb 94+ punts Parker i 94 punts a la revista britànica Decanter.

Mas de la Rosa 2016 surt al mercat a un preu de 370 euros l'ampolla.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.