Winestore

Nova botiga Jané Winestore i espai gastronòmic KM 1187, al Vendrell

Es tracta d'un espai experiencial, de més de 700 metres quadrats, on el descobriment gastronòmic és la base de la proposta

Comercialitza més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats de nova generació i productes d'alimentació selecta

L'Olivera obre una vinoteca al cor de Collserola

| 02/04/2019 a les 09:09h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, Jané Winestore, espai gastronòmic KM 1187, vinoteca, botiga
Imatge il·lustrativa
Jané Group, empresa líder del sector de vins, licors i alimentació selecta de la província de Tarragona, celebra el seu 75 aniversari. Per commemorar-ho, ha inaugurat un nou concepte d'establiment que inclou espai de venda - Jané Winestore - i de degustació - KM 1187 - on es poden provar i experimentar la majoria dels productes d'alimentació selecta que es venen a la botiga, i les més de 10.000 referències de vins, licors i destil·lats, ordenats amb criteris qualitatius per afavorir el descobriment i l'elecció.

La rehabilitació de l'establiment, situat a la carretera que uneix el Vendrell i les platges de Coma-ruga (Tarragona), ha anat a càrrec del dissenyador barceloní Chu Uroz i l'arquitecte italià Carmelo Zapulla, que han plasmat el seu estil modern i avantguardista, utilitzat també per altres de les seves obres emblemàtiques com la Fàbrica Moritz Barcelona o el restaurant Alkimia. A més, els dissenyadors han reforçat el caràcter industrial de l'espai amb mobiliari i elements arquitectònics que han creat especialment per a aquest lloc.
 

Es tracta d'un espai experiencial de més de 700 metres quadrats on el descobriment és la base de la proposta i on la gastronomia té entitat pròpia. Fins avui, la botiga era coneguda amb el nom d'Expo Licor.

Situat al quilòmetre 1187 de la carretera N-340 que uneix Cadis amb Barcelona, Jané Winestore és un establiment de nova generació, on l'experiència gastronòmica és el fil conductor. A més d'estètica, la remodelació també ha estat conceptual: explica els productes de manera visual, i informa sobre maridatges, elaboracions i cupatges.

L'experiència es completa amb KM 1187, una proposta completament diferent a qualsevol altra experiència gastronòmica. En aquest espai es pot degustar, amb una mínima transformació, gran part de l'oferta d'alimentació selecta de la Winestore, que marida amb qualsevol dels vins i licors que estan a la venda a la botiga.
 

Destaca, també, l'aposta pels vins a copes amb tiradors que mantenen les ampolles en perfecte estat durant diversos dies. I també és una novetat que, les més de 9.000 referències de vins i caves presents a la Winestore, puguin ser tastades en l'espai de degustació a preu de botiga (recàrrec de 4 euros pel servei).
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional