Tot a punt per la 53ª edició del Concurs Tastavins DO Penedès

L'edició d'enguany comptarà amb un panell de tastadors 100% professional

L’Acadèmia Tastavins Penedès farà l’entrega de premis coincidint amb les Fires de Maig de Vilafranca

La DO Penedès es presenta a la Passarel·la Vinícola Penedès 2019

| 29/03/2019 a les 12:30h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Concurs Tastavins DO Penedès, DO Penedès
Imatge il·lustrativa
Ja s'han obert les inscripcions a la 53a edició del Concurs Tastavins DO Penedès.  

Una de les novetats més destacades és el panell de tastadors, que estarà format 100% per professionals del sector; sommeliers, enòlegs i periodistes especialitzats, la majoria d’ells de fora del Penedès. A més, l’entrega de premis se celebrarà el 17 de maig, un mes més tard del que era habitual per tal de facilitat la inscripció de vins a un major nombre de cellers.

Segons el president de l’Acadèmia Tastavins Penedès, Max Margalef, “aquesta iniciativa és una eina més per a consolidar a nivell nacional i internacional l’alt valor dels vins que es produeixen al Penedès” a més ha destacat que “el certament és una plataforma que ha de permetre als guanyadors gaudir  del ressò del concurs i gaudir del reconeixement de la medalla obtinguda”.
 
Seguint aquesta línia, l’Acadèmia Tastavins Penedès ha anunciat que el panell de tastadors que valoraran tots els vins que es presentin a l’edició d’enguany, seran 100% professional i de referència en el sector. Totes les mostres presentades es tastaran amb l’ampolla tapada i amb copa Riedel a les instal·lacions de la DO Penedès.

Tots aquells cellers que vulguin participar al concurs, hauran de realitzar la inscripció i l’entrega de mostres abans del 12 d’abril. El jurat atorgarà com a màxim 5 premis per cadascuna de les 7 categories -vins blancs, vins blancs de criança, vins rosats, vins negres, vins negres de criança i vins monovarietals de xarel·lo: 1 medalla d’or, 1 medalla d’argent i 3 medalles de bronze segons la puntuació obtinguda.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Tercera entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | ¿Qué tiene el vino que no tenga la cerveza?
Imatge il·lustrativa
L’artista barcelonina Glòria Muñoz vesteix l'ampolla amb el paisatge del Penedès
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia