DO Penedès

La Passarel·la Vinícola Penedès 2019 acull les darreres tendències dels 44 cellers assistents

Les Drassanes han acollit prop de 900 assistents

S’hi han pogut tastar més de 250 referències

Els "dons" de la denominació d'origen Penedès

| 27/03/2019 a les 07:13h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Penedès, Passarel·la Vinícola Penedès
Imatge il·lustrativa
La sala Marqués de Comillas de les Drassanes de Barcelona ha acollit per segon any consecutiu la Passarel·la Vinícola Penedès. La segona edició del showroom ha acollit prop de 900 assistents entre professionals del món de la restauració, botigues i públic especialitzat.

En total s’hi ha pogut tastar 250 referències de 44 cellers -3 més que en l’edició anterior-. Un esdeveniment  on les novetats vinícoles i les noves anyades dels vins blancs, rosats i negres, així com de Clàssic Penedès han estat els protagonistes.

L’aposta per una passarel·la per a presentar les novetats de la DO Penedès respon a la voluntat de la denominació d’origen per a potenciar la qualitat i la innovació dels seus cellers.

Segons el director de la DO Penedès, Francesc Olivella, “La Passarel·la Vinícola Penedès ja és un esdeveniment consolidat dins del calendari vinícola del sector” i ha afegit “aquesta mostra és 100% professional. Els cellers hi participen per a fer negoci i promocionar els seus vins als restaurants i botigues de Barcelona”.
 

Hi ha participat 44 cellers: 1+1=3, Albet i Noya, Alsina & Sardà, AT Roca, Bodegues Ca N’Estella, Bodegues Pinord, Bolet – Vins Ecològics, Can Bas Domini Vinícola, Can Descregut, Can Feixes, Can Marlès, Castell de Pujades, Castellroig – Finca Sabaté i Coca, Celler Credo, Celler Eudald Massana Noya, Covides, Domènech.Vidal, Emendis, Família Torres, Finca Viladellops, Giró Ribot, Gramona, Heretat Mas Tinell, Jané Ventura, Jean Leon, Joan Sardà, Juvé & Camps, Lacrima Baccus, Loxarel, Mas Bertran, Mas Rodó, Mont Rubí, Nadal, Oliver Viticultors, Oriol Rossell, Parató, Parés Baltà, Sumarroca, Torelló, Torre del Veguer, Varias, Vins el Cep i Viña Torreblanca.

Maridatge gastronòmic amb denominació d’origen
Els vins i Clàssic Penedès s’han pogut maridar amb productes de la gastronomia catalana. L’acte ha comptat amb la presencia de convidats com l’IGP Llonganissa de Vic, formatges Cadí, olis de la DOP Terra Alta, Les Garrigues, DOP Siurana i Gran Selecció El Trull de Ceolpe, l’IGP Pa de Pagès i galetes Quely. També hi han participat com a convidats Enoturisme Penedès, l’IGP Gall del Penedès i ArqueoVitis de Font de la Canya. Aquests últims han presentat un muntatge divulgatiu relacionat amb els 2.700 anys d’història vitivinícola del Penedès amb gran èxit. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional
Imatge il·lustrativa
El dissabte 4 de maig s’inaugura l’exposició de Pintura i Fotografia on s’exhibiran les obres de Mari Paz Valero i Xavier Batallé, membres de Down Catalunya