Sumarroca certifica la seva vinya com a ecològica

Des del 2014 l'empresa familiar ha anat condicionant la seva vinya sota els paràmetres que exigeix el segell ecològic de la Generalitat CCPAE

El celler va facturar uns 8 milions el 2018 va augmentar les exportacions un 10%

Escumosos del 2018; les millors novetats

| 28/03/2019 a les 06:20h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Des del 2014 Sumarroca ha realitzat els treballs de condicionament per fer realitat la certificació ecològica que finalment s'ha consolidat aquest any traient al mercat la nova anyada 2018.

D'aquesta manera, el celler reafirma el respecte pel medi ambient i pels productes més naturals, sense utilitzar pesticides ni herbicides ni organismes modificats genèticament. Sumarroca, de fet, va ser pioner en introduir les feromones a la vinya amb l'objectiu d'evitar, per mitjans naturals, el corc de la vinya.

En declaracions a Cupatges, Josep Puig, director general de Sumarroca, "la cura dels processos de producció són essencials per oferir als consumidors vins i caves amb unes propietats organolèptiques i qualitat excepcionals i els processos utilitzats a Sumarroca respecten els cicles naturals del cultiu i l'activitat biològica del sòl evitant-ne així la degradació dels ecosistemes". I prosegueix dient que "tampoc incorporen substàncies o residus que poden ser perjudicials per a la salut humana".

Així doncs, vins com els clàssics Sumarroca, el Posidonia o el Temps de Flors i Temps de Fruits ja es poden trobar al mercat amb el segell oficial de la CCPAE.

El celler, que el 2018 va facturar uns 8 milions i que va augmentar les exportacions un 10%, continua amb la vocació de seguir comercialitzant l’aportació de les seves finques i posant en valor l’elaboració pròpia.

 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny
Imatge il·lustrativa
"A diferència del bon vi, que s’ha de degustar amb moderació, els bons llibres poden gaudir-se sense restriccions" | Els primers títols d'Alfabeto estaran presents en els aparadors de les grans llibreries catalanes, acompanyats pels vins Abadal
Imatge il·lustrativa
Àngel Garcia Petit
l'Àngel Garcia Petit ens recomana el Senat del Montsant del celler Els 7 Magnífics