Sumarroca certifica la seva vinya com a ecològica

Des del 2014 l'empresa familiar ha anat condicionant la seva vinya sota els paràmetres que exigeix el segell ecològic de la Generalitat CCPAE

El celler va facturar uns 8 milions el 2018 va augmentar les exportacions un 10%

Escumosos del 2018; les millors novetats

| 28/03/2019 a les 06:20h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Sumarroca
Imatge il·lustrativa
Des del 2014 Sumarroca ha realitzat els treballs de condicionament per fer realitat la certificació ecològica que finalment s'ha consolidat aquest any traient al mercat la nova anyada 2018.

D'aquesta manera, el celler reafirma el respecte pel medi ambient i pels productes més naturals, sense utilitzar pesticides ni herbicides ni organismes modificats genèticament. Sumarroca, de fet, va ser pioner en introduir les feromones a la vinya amb l'objectiu d'evitar, per mitjans naturals, el corc de la vinya.

En declaracions a Cupatges, Josep Puig, director general de Sumarroca, "la cura dels processos de producció són essencials per oferir als consumidors vins i caves amb unes propietats organolèptiques i qualitat excepcionals i els processos utilitzats a Sumarroca respecten els cicles naturals del cultiu i l'activitat biològica del sòl evitant-ne així la degradació dels ecosistemes". I prosegueix dient que "tampoc incorporen substàncies o residus que poden ser perjudicials per a la salut humana".

Així doncs, vins com els clàssics Sumarroca, el Posidonia o el Temps de Flors i Temps de Fruits ja es poden trobar al mercat amb el segell oficial de la CCPAE.

El celler, que el 2018 va facturar uns 8 milions i que va augmentar les exportacions un 10%, continua amb la vocació de seguir comercialitzant l’aportació de les seves finques i posant en valor l’elaboració pròpia.

 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Tastem 16 escumosos DO Cava de gamma alta de menys de 20 euros
Imatge il·lustrativa
Per a potenciar la recuperació econòmica després de la COVID-19, el celler del Penedès ha donat 20.000 ampolles de vi i 5.000 d’oli d’oliva verge extra amb un valor de més de 300.000€ al canal HORECA
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament.
Mas Comtal i Mas Blanch i Jové han plantat vinya durant el confinament. | Twitter
Jordi Bes
Les hectàrees de varietats tradicionals no paren de créixer ni durant el confinament, però quan es tracta de vendre vi segueixen tenint sortida també les foranes | Les garnatxes estan entre les més plantades pel potencial que hi veuen tant cellers petits com grans, mentre que hi ha qui també es decanta pel monestrell