Torna el festival El Vi fa Sang

Un any més, i ja en van cinc, torna el festival de l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril

El festival combina la novel·la criminal (negra i policíaca) amb els vins de la DO Conca de Barberà

Aquest any inclou una conferència sobre Vi i Literatura, a càrrec dels autors de la Guia de Vins de Catalunya.

​Anna Rovira, enòloga; «un divendres em graduava i dilluns ja treballava al celler Capçanes»

| 21/03/2019 a les 07:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, DO Conca de Barberà, l'Espluga de Francolí, El Vi fa Sang
Torna el cinquè festival Internacional de Novel·la Criminal en Català a l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril.

La novel·la criminal i els baixos fons tornen a ser els protagonistes del festival, juntament amb els vins de la DO Conca de Barberà.

El tret de sortida del festival serà -divendres 5 d'abril- una gimcana infantil i juvenil per trobar el criminal que s'amaga als establiments de l’Espluga que exhibeixen aparadors dedicats al Festival. El Museu de la Vida Rural inaugurarà l'esdeveniment amb les autoritats i els organitzadors.

Després de la presentació de novetats criminals per part dels seus editors, els assistents podran gaudir d'una taula rodona; Policia i baixos fons.

Dissabte i diumenge seguiran els esdeveniments amb presentacions de llibres, signatures per part dels autors i col·loquis i taules rodones. Cal destacar un col·loqui al voltant de Vi i literatura a càrrec de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la Guia de Vins de Catalunya, i un sopar amb concert de jazz homenatge a Ella Fitgeraldal celler Vibvertus. La presència de vins de la DO Conca de Barberà serà constant en format de tastos i degustacions.
 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
El raïm que es collirà per fer els escumosos Clàssic Penedès serà 100% sostenible
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres.
Caves rosats de Vilarnau reposant als pupitres. | Quico Ortega
El Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació ha concedit el "Premi Aliments d'Espanya al Millor Vi" de 2021 al cava Vilarnau Ecològic Brut Rosat Reserva.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Recuperem un article d'en Jordi Bes de l'agost passat perquè ho descobriu tot sobre els vins ideals per tancar un bon àpat