Torna el festival El Vi fa Sang

Un any més, i ja en van cinc, torna el festival de l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril

El festival combina la novel·la criminal (negra i policíaca) amb els vins de la DO Conca de Barberà

Aquest any inclou una conferència sobre Vi i Literatura, a càrrec dels autors de la Guia de Vins de Catalunya.

​Anna Rovira, enòloga; «un divendres em graduava i dilluns ja treballava al celler Capçanes»

| 21/03/2019 a les 07:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, DO Conca de Barberà, l'Espluga de Francolí, El Vi fa Sang
Torna el cinquè festival Internacional de Novel·la Criminal en Català a l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril.

La novel·la criminal i els baixos fons tornen a ser els protagonistes del festival, juntament amb els vins de la DO Conca de Barberà.

El tret de sortida del festival serà -divendres 5 d'abril- una gimcana infantil i juvenil per trobar el criminal que s'amaga als establiments de l’Espluga que exhibeixen aparadors dedicats al Festival. El Museu de la Vida Rural inaugurarà l'esdeveniment amb les autoritats i els organitzadors.

Després de la presentació de novetats criminals per part dels seus editors, els assistents podran gaudir d'una taula rodona; Policia i baixos fons.

Dissabte i diumenge seguiran els esdeveniments amb presentacions de llibres, signatures per part dels autors i col·loquis i taules rodones. Cal destacar un col·loqui al voltant de Vi i literatura a càrrec de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la Guia de Vins de Catalunya, i un sopar amb concert de jazz homenatge a Ella Fitgeraldal celler Vibvertus. La presència de vins de la DO Conca de Barberà serà constant en format de tastos i degustacions.
 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"
Imatge il·lustrativa
El celler està transformant a ecològica la seva producció de vins i caves.