Torna el festival El Vi fa Sang

Un any més, i ja en van cinc, torna el festival de l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril

El festival combina la novel·la criminal (negra i policíaca) amb els vins de la DO Conca de Barberà

Aquest any inclou una conferència sobre Vi i Literatura, a càrrec dels autors de la Guia de Vins de Catalunya.

​Anna Rovira, enòloga; «un divendres em graduava i dilluns ja treballava al celler Capçanes»

| 21/03/2019 a les 07:43h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Fires, DO Conca de Barberà, l'Espluga de Francolí, El Vi fa Sang
Torna el cinquè festival Internacional de Novel·la Criminal en Català a l'Espluga de Francolí els dies 5, 6 i 7 d'abril.

La novel·la criminal i els baixos fons tornen a ser els protagonistes del festival, juntament amb els vins de la DO Conca de Barberà.

El tret de sortida del festival serà -divendres 5 d'abril- una gimcana infantil i juvenil per trobar el criminal que s'amaga als establiments de l’Espluga que exhibeixen aparadors dedicats al Festival. El Museu de la Vida Rural inaugurarà l'esdeveniment amb les autoritats i els organitzadors.

Després de la presentació de novetats criminals per part dels seus editors, els assistents podran gaudir d'una taula rodona; Policia i baixos fons.

Dissabte i diumenge seguiran els esdeveniments amb presentacions de llibres, signatures per part dels autors i col·loquis i taules rodones. Cal destacar un col·loqui al voltant de Vi i literatura a càrrec de Jordi Alcover i Sílvia Naranjo, autors de la Guia de Vins de Catalunya, i un sopar amb concert de jazz homenatge a Ella Fitgeraldal celler Vibvertus. La presència de vins de la DO Conca de Barberà serà constant en format de tastos i degustacions.
 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Jodi Cruz, al restaurant Angle
Jodi Cruz, al restaurant Angle | ACN
El xef català s’alça fins als cinc brillants en una edició en què també n’han guanyat tres restaurants catalans més
Imatge il·lustrativa
El grup Tomàs Cusiné -Tomàs Cusiné, Castell del Remei, Cérvoles i Cara Nord-, ha anunciat una inversió d'un milió d’euros fins el 2021 amb sostenibilitat, medi ambient i enoturisme | El grup té un total de 150 hectàrees, totes ecològiques
Imatge il·lustrativa
Nova entrega de la secció de la DO Catalunya "Vinos sin complejos" | Vinos kilómetro cero o Vinos Catalanes