Un centenar de cellers catalans són a la fira Prowein d’Alemanya

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf

​El doble de cellers catalans a Prowein que a Intervin

| 18/03/2019 a les 09:27h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Fires, Prowein
Imatge il·lustrativa
Gairebé 100 cellers catalans es presenten a la fira Prowein d’Alemanya, que té lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf, amb el suport del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, sota la direcció i coordinació de Prodeca.
 
La consellera Teresa Jordà, acompanyada del director gerent de Prodeca, Ramon Sentmartí i de Salvador Puig, director de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI), viatjaran a Alemanya per valorar l’impacte comercial de la fira al principal país comprador de vins i caves catalans.
 
Prowein, la fira vinícola més prestigiosa d’Europa, rebrà al voltant de 60 mil compradors del sector minorista, majorista, importació i exportació, gran distribució i canal Horeca, a més de la premsa especialitzada encarregada de recollir i revisar les novetats que presentin els 7.000 expositors d’aquest certamen que enguany celebra la seva 25ena edició.
 
La dimensió internacional d’aquesta fira, on hi assistiran expositors de 60 països, forma part d’una aposta per consolidar el principal mercat comprador de vins i caves catalans, com és Alemanya. A més d’aquest focus, la diversificació de mercats i clients també forma part dels objectius dels cellers catalans, i per això Prowein esdevé una aposta forta que compta amb el suport del Departament d’Agricultura, a través de Prodeca, i amb la col·laboració d’Incavi.
 
Llistat dels 97 cellers catalans participants a Prowein:
 
ACÚSTIC CELLER
ALBET I NOYA
BALAGUER CABRÉ
CEDÒ ANGUERA
AIXALÀ ALCAIT
CARLES ANDREU
CAN RÀFOLS DELS CAUS
CANALS & MUNNÉ
CASTELL DEL REMEI
CAVA BERDIÉ
DOSTERRAS
COMA ROMA
MAS FORASTER
CELLER XAVIER CLÚA
MATA I COLOMA
CLOS MONTBLANC
EMPORDÀLIA
FERRÉ I CATASÚS
GRAU I GRAU CELLER
LOXAREL
MARCO ABELLA
MAS BERTRAN
VIÑEDOS SINGULARES
MAS LLUNES
MAS RODÓ
MASET DEL LLEÓ
COSTERS DEL PRIORAT
PARXET - GLEVA ESTATES
TOMÀS CUSINÉ
CASTELL DEL REMEI
TORELLÓ
TORREBLANCA GRIMAU
BUIL & GINÉ
VERMOUTH YZAGUIRRE
VINÍCOLA DEL PRIORAT
CELLER JORDI MIRÓ
ALSINA SARDÀ
CASTELL D'OR
CELLERS UNIÓ
CLOS FIGUERAS
MAS DOIX
ESPELT
LA CONRERIA D'SCALA DEI
ALTAVINS
LLOPART
MARIA CASANOVAS
GENIUM CELLER
MONT MARÇAL
SUMARROCA
VALL LLACH
MAS D'EN GIL
VINYES DELS ASPRES
CELLER ARDÈVOL
CELLER DE L'ENCASTELL
SABATÉ I COCA-CASTELLROIG
WINEINTUBE
1+1=3
CAVAS MASACHS
CELLER MARTIN FAIXÓ
CELLERS TERRA I VINS
DOMENIO WINES
EPICURE WINES
JANÉ VENTURA
MUSCÀNDIA (VIADER CANYÓN)
CLOS PONS
MAIUS PRIORAT
NADAL
PARATÓ
TERRA REMOTA
AGUSTÍ TORELLÓ MATA
ALTA ALELLA - MIRGIN
BOLET ORGANIC WINE (MAS LLUET)
CASTELL D'AGE
CASTELL SANT ANTONI
EUDALD MASSANA NOYA
GIRÒ RIBOT
HERETAT MASTINELL
MASCARÓ
MESTRES
MONASTELL
MONTESQUIUS
OLIVÉ BATLLORI
VINS EL CEP
CELLER CAIRATS
CELLER DE CAPÇANES
CELLER PASCONA
CELLERS SANT RAFEL
COOPERATIVA FALSET MARÇA
ORTO VINS
VINYES D'EN GABRIEL
AYMAR (CASTELL DE PUJADES)
COLET
MAS COMTAL
TORRE DEL VEGUER
FINCA VILADELLOPS
LA VINYETA
LAGRAVERA
VINYES DOMÈNECH
 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)