​Eduard Sanfeliu Giró, nou president de la Confraria del Cava

Sanfeliu relleva en el càrrec a Jaume Armengol que va assumir la presidència el passat mes de juliol

| 09/03/2019 a les 14:55h
Arxivat a: Actualitat
Imatge il·lustrativa
Eduard Sanfeliu Giró ha agafat aquest dimarts el relleu de Jaume Armengol al capdavant de la Confraria del Cava. Sanfeliu va assumir el càrrec durant l’assemblea que va tenir lloc a la seu de l’entitat, a Torre Ramona, durant la qual també es va nomenar la nova junta. Jaume Armengol  va ser nomenat president Confraria el passat juliol.

El nou president de la Confraria del Cava va presentar un programa ple de mesures destinades a la renovació de la Confraria, on per damunt de tot va destacar la necessitat d’unió dels cavistes a l’hora de promocionar el cava.

Els nous membres de l’òrgan directiu de la Confraria del Cava seran: Eduard Sanfeliu Giró (President), Josep Varias Ribot (Vicepresident), Josep Maria Martí Cardús (Secretari), Robert Altisén Palmada (Tresorer) i Pere Domingo Vinaixa, Toni Miró Llurda, Xavier Álvarez  Sàbat, Eva Plazas Torné i Ricard Martínez Sánchez (Vocals).

També us pot interessar

Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Javier Pagés president de la DO Cava, amb els vocals del consell regulador, el secretari general, el director tècnic de la DO i el director general de l'INCAVI
Acord en el ple del consell regulador per una nova zonificació i per una segmentació qualitativa de la DO Cava | El cava tindrà 4 noms per diferenciar-se de la zona d'Espanya on està elaborat; a Catalunya, Comtats de Barcelona, a l'Aragó, Valle del Ebro, a Extremadura, Viñedos de Almendralejo, i a València, Altos de Levante.
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes | 1 comentari
Us donem idees per tenir una experiència enogastronòmica a casa durant les vacances
Imatge il·lustrativa
Lourdes López | 2 comentaris
Amb allioli a dojo, més eixutes, amb tècniques de cocció que requereixen hores, amb salses de rebost impossible.... Aquestes són algunes de les millors braves que podeu tastar a una de les ciutats més 'braveres' del món.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
La nova botiga online d'enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat