Els vins d'Abadal al dinar-debat sobre "El futur d'Europa" a Brussel·les

Abadal estarà present demà a Brussel·les al dinar-debat dirigit per Jyrki Katainen, Vicepresident de la Comissió Europea pel Foment del Treball, Creixement, Inversió i Competitivitat.

L'art de la pedra seca i les barraques de vinya

| 06/03/2019 a les 16:36h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Abadal
Imatge il·lustrativa
Sota el tema "El futur d'Europa", l'acte reunirà a més de 60 alts càrrecs entre directius, managers i representants d'empreses espanyoles a Bèlgica, com també responsables d'empreses internacionals, lobbies i institucions europees. Organitzat per la Cambra Oficial de Comerç d'Espanya a Bèlgica i Luxemburg, aquest s'emmarca dins dels actes de la tribuna del seu Cercle de Negocis.
 
Amb l'objectiu de millorar les relacions bilaterals entre Espanya i Bèlgica i Espanya i Luxemburg, el Cercle de Negocis juga un paper fonamental en l'organització d'actes amb personalitats i decisors polítics de les institucions europees, apropant-hi a l'empresa espanyola i propiciant el diàleg amb representants d'òrgans de decisió europeus i participant en el seguiment de les polítiques comunitàries. Per la seva tribuna hi han passat Ambaixadors, Comissaris Europeus, Directors Generals de la Comissió Europea i Eurodiputats, entre d'altres.
 
El dinar tindrà lloc demà de 12.30h a 14.30h, a l'hotel NH Collection Brussels Grand Sablon de Brussel·les, i els vins que es degustaran al menú gastronòmic són l'Abadal Blanc i l'Abadal Criança.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
Imatge il·lustrativa
Amb el lema «Els relats que mouen el món», Kosmopolis 2019 presenta al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un programa que reuneix el millor planter d'autors per tractar alguns desafiaments de la literatura | Abadal col·labora amb els seus vins, que es podran degustar al llarg del festival.