​La cimera del xarel·lo 2019 se celebrarà l'1 de juliol

El Santuari de Santa Maria de Foix serà l'escenari de l'esdeveniment i s'hi aplegaran una trentena llarga de cellers

​Domènech.Vidal estrena una nova línia de vins ecològics dins la marca Freyé

| 06/03/2019 a les 14:31h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Vins, cimera del xarel·lo
Imatge il·lustrativa
El proper dilluns 1 de juliol del 2019, de 17h a 22h, tindrà lloc la cinquena edició de La Cimera del Xarel·lo al Santuari de Santa Maria de Foix. La trobada professional de referència sobre el Xarel·lo, que normalment se celebra l’últim dilluns de juny, aquest any canvia de data degut a la coincidència amb la festivitat de Sant Joan.

La Cimera del Xarel·lo és una trobada professional que té per objectiu donar a conèixer la varietat estrella del Penedès. Promoguda pels propis cellers participants amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles de Foix i els Amics del Santuari de Foix, cada any convoca a més de 600 sommeliers, restauradors, periodistes, personal de botigues especialitzades i winelovers en una trobada en un dels punts més elevats i més idíl·lics del Penedès.
 
Com cada any, La Cimera del Xarel·lo comptarà amb una trentena llarga de cellers i elaboradors que presentaran els seus productes elaborats 100% amb la varietat xarel·lo. Vins, caves, clàssics, ancestrals, naturals, dolços…, mostraran les diverses interpretacions que ens ofereix la varietat xarel·lo, amb cellers vinguts de diferents punts del Penedès. 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 

 
Imatge il·lustrativa
El celler reafirma així la seva aposta pels Grans Reserves ecològics | Singular amplia la gamma dels monovarietals com Milesimé, Milesimé Rosé i Blanc de Noirs
Imatge il·lustrativa
A agrobotigacovides.com s’hi podran comprar vins, caves i productes de proximitat
Imatge il·lustrativa
Tal com diuen des del celler "a anys excepcionals, vins excepcionals" | Vins El Cep elabora 365 ampolles del Clot del Roure Brisat i 361 del Racó de Camps
Imatge il·lustrativa
El celler aprofita el llançament del nou Brut Reserva ecològic per a renovar el conjunt de la imatge dels caves