​La cimera del xarel·lo 2019 se celebrarà l'1 de juliol

El Santuari de Santa Maria de Foix serà l'escenari de l'esdeveniment i s'hi aplegaran una trentena llarga de cellers

​Domènech.Vidal estrena una nova línia de vins ecològics dins la marca Freyé

| 06/03/2019 a les 14:31h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Vins, cimera del xarel·lo
Imatge il·lustrativa
El proper dilluns 1 de juliol del 2019, de 17h a 22h, tindrà lloc la cinquena edició de La Cimera del Xarel·lo al Santuari de Santa Maria de Foix. La trobada professional de referència sobre el Xarel·lo, que normalment se celebra l’últim dilluns de juny, aquest any canvia de data degut a la coincidència amb la festivitat de Sant Joan.

La Cimera del Xarel·lo és una trobada professional que té per objectiu donar a conèixer la varietat estrella del Penedès. Promoguda pels propis cellers participants amb el suport de l’Ajuntament de Torrelles de Foix i els Amics del Santuari de Foix, cada any convoca a més de 600 sommeliers, restauradors, periodistes, personal de botigues especialitzades i winelovers en una trobada en un dels punts més elevats i més idíl·lics del Penedès.
 
Com cada any, La Cimera del Xarel·lo comptarà amb una trentena llarga de cellers i elaboradors que presentaran els seus productes elaborats 100% amb la varietat xarel·lo. Vins, caves, clàssics, ancestrals, naturals, dolços…, mostraran les diverses interpretacions que ens ofereix la varietat xarel·lo, amb cellers vinguts de diferents punts del Penedès. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana l'Abadal Picapoll 2018, que va ser el primer monovarietal de picapoll de la DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
La DO intensificarà l’estratègia institucional i accelerarà les mesures de caràcter legal per salvaguardar el paisatge del territori
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".