​Llopart, escollit per als programes Premium de Turisme

L'Agencia Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona escullen Llopart per als seus programes Premium

​Llopart, amb la fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer

| 26/02/2019 a les 22:11h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, ​Llopart
Imatge il·lustrativa
Llopart ha tornat a ser escollit pels principals Organismes de Promoció del Turisme al nostre país per formar part dels seus programes Premium. Es tracta de l'Agencia Catalana de Turisme i Turisme de Barcelona.

Ambdós organismes disposen de programes de promoció que inclouen empreses i organitzacions especialitzades que ofereixen productes de luxe, únics i exclusius, especialment pensats per als clients més exigents. Totes les empreses ofereixen experiències i serveis singulars i enriquidors basats en un tracte exclusiu i personalitzat, adaptat a les necessitats i la cultura de cada visitant.

Les empreses i organitzacions que formen part de la marca, garanteixen una oferta de primera qualitat per ajudar els seus clients a gaudir de la Catalunya més autèntica: les activitats més singulars, la gastronomia més elaborada, els racons més amagats o les experiències més exclusives.

L’enoturisme és un ingredient perfecte dins d'aquesta oferta i Llopart ha aconseguit fer-s´hi un lloc amb el seu projecte orientat a diferents tipus de públic, entre els quals s’hi troba el segment de luxe.

El projecte enoturístic de Llopart va consolidar al 2018 la bona perspectiva dels darrers anys, amb un increment en el nombre de visitants i una ampliació del ventall de propostes gastronòmiques i experiencials, sempre amb la finalitat de fer viure la vinya i el territori al visitant i fer-li sentir els segles d’història de l’Heretat tot emmarcat amb la descoberta dels escumosos i vins de qualitat de Llopart.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
Joan Nebot ens recomana l'Abadal Picapoll 2018, que va ser el primer monovarietal de picapoll de la DO Pla de Bages
Imatge il·lustrativa
La DO intensificarà l’estratègia institucional i accelerarà les mesures de caràcter legal per salvaguardar el paisatge del territori
Imatge il·lustrativa
És un homenatge a les muntanyes del Montsant, on segons diuen els seus creadors, "tot comença i tot acaba".