Carles Escolar, nou enòleg de Raimat

Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant

Raimat lidera un projecte que permet estalviar un 25% de l'aigua de reg

| 20/02/2019 a les 13:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Carles Escolar, Raimat
Imatge il·lustrativa
El celler Raimat, de la DO Costers del Segre, anuncia la incorporació de Carles Escolar com a nou responsable d'enologia. Escolar arriba al celler lleidatà per seguir elaborant els vins respectant els programes de sostenibilitat i medi ambient de Raimat.

Nascut a Badalona, ​​Escolar és llicenciat en Enginyeria Tècnica Agrícola per la Universitat Rovira i Virgili, i compta amb un Màster en Enologia, Viticultura i Màrqueting del Vi atorgat per The International Social Science Council. Així mateix, el nou enòleg de Raimat posseeix una sòlida trajectòria de més de 15 anys dedicats a l'enologia i viticultura, creixent al Celler Masroig (DO Montsant) des dels inicis de la seva carrera professional fins a convertir-se en director tècnic del celler.

Raimat és pionera en tecnologies de cultius i enolòcs que l'han portat a classificar les seves més de 2.000 hectàrees en parcel·les individuals que són tractades una a una d'acord amb les seves característiques particulars. Actualment és un centre de recerca i desenvolupament vitivinícola líder al nostre país. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
D'esquerra a dreta, Rob Cullen, director comercial de Drinks International; Miquel Torres Maczassek, director general de Família Torres; i Christian Davis, editor de Drinks International.
Drinks International elabora un llistat de 50 marques a partir d’una enquesta a professionals del sector de 48 països en col·laboració amb Wine Intelligence | El celler familiar s’ha mantingut en aquesta posició durant nou anys i ocupa el segon lloc del rànquing mundial, després de Penfolds
Imatge il·lustrativa
Special Edition Costa Brava Brut Reserva 2014 i Torelló 225 Brut Nature són els primers escumosos Corpinnat del celler de l'Alt Penedès
Imatge il·lustrativa
Amb el lema «Els relats que mouen el món», Kosmopolis 2019 presenta al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona un programa que reuneix el millor planter d'autors per tractar alguns desafiaments de la literatura | Abadal col·labora amb els seus vins, que es podran degustar al llarg del festival.