Carles Escolar, nou enòleg de Raimat

Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant

Raimat lidera un projecte que permet estalviar un 25% de l'aigua de reg

| 20/02/2019 a les 13:50h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Cellers, Carles Escolar, Raimat
Imatge il·lustrativa
El celler Raimat, de la DO Costers del Segre, anuncia la incorporació de Carles Escolar com a nou responsable d'enologia. Escolar arriba al celler lleidatà per seguir elaborant els vins respectant els programes de sostenibilitat i medi ambient de Raimat.

Nascut a Badalona, ​​Escolar és llicenciat en Enginyeria Tècnica Agrícola per la Universitat Rovira i Virgili, i compta amb un Màster en Enologia, Viticultura i Màrqueting del Vi atorgat per The International Social Science Council. Així mateix, el nou enòleg de Raimat posseeix una sòlida trajectòria de més de 15 anys dedicats a l'enologia i viticultura, creixent al Celler Masroig (DO Montsant) des dels inicis de la seva carrera professional fins a convertir-se en director tècnic del celler.

Raimat és pionera en tecnologies de cultius i enolòcs que l'han portat a classificar les seves més de 2.000 hectàrees en parcel·les individuals que són tractades una a una d'acord amb les seves característiques particulars. Actualment és un centre de recerca i desenvolupament vitivinícola líder al nostre país. 

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Aina Seriñana, d'Es Baluard
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Aina Seriñana, del restaurant Es Baluard de Cadaqués, ens respon unes preguntes
Imatge il·lustrativa
La nova botiga online d'enoturisme de Catalunya engega amb més de 30 cellers i 75 activitats a la venda.
Imatge il·lustrativa
Bouquet d'Alella us convida a descobrir el nou Bouquet Wine Bar, un bar de vins al mig de la terrassa del celler i pensat pel turisme de proximitat