Novetats

​Cellers Carol Vallès presenta el nou cava Pica-soques el diumenge 17 de febrer

L’acte, obert al públic i gratuït, inclou una visita als Cellers i un tast

El Pica-soques és un cava ecològic Brut Nature Gran Reserva del 2015

Carol Vallès presenta el Trasto, un nou cava reserva extra brut

| 10/02/2019 a les 10:59h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Vins, ​Cellers Carol Vallès , ​Cellers Carol Vallès, Pica-soques
El diumenge 17 de febrer, els Cellers Carol Vallès presenten el nou cava Pica-soques en un acte obert al públic i gratuït. L’esdeveniment comptarà amb la presentació del vi escumós, una visita guiada als cellers i un tast.

La presentació tindrà lloc als Cellers Carol Vallès en tres sessions: 10.30 h, 11.30 h i 12.30 h.

El Pica-soques és un vi escumós ecològic Brut Nature Gran Reserva (2015) amb un cupatge 50% Xarel·lo i 50% Chardonnay. El nou cava segueix l’aposta dels Cellers Carol Vallès per unes produccions limitades, sempre Gran Reserva i sense emprar cap mena de licor d’expedició en la seva elaboració.

El Pica-soques té una criança prolongada de més de 36 mesos i cada ampolla es degolla sota comanda, ja que el cava pot continuar embellint fins a més de 70 mesos. El nou cava té una tirada limitada de 2.791 unitats numerades. El Pica-soques hereta la tradició iniciada amb el cava Pit-roig d’assignar a cada escumós el nom d’un ocell que viu a la finca de Can Parellada, entre les vinyes i el bosc. La voluntat dels Cellers Carol Vallès és la de recuperar els noms de cada tipus d’ocell que a poc a poc es van perdent.

Amb l’objectiu d’apropar les persones a les vinyes, el nou Pica-soques només es podrà adquirir als Cellers a un preu de 20 € l’ampolla.

Podeu reservar a través del seu lloc web.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional