La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, inaugurarà el Centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa

L’acte inaugural serà el proper 18 de febrer i donarà pas a altres activitats que se succeiran durant el 2019

El Celler Cooperatiu de Gandesa prepara el seu centenari

| 10/02/2019 a les 10:18h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Celler Cooperatiu de Gandesa , Teresa Jordà, Celler Cooperatiu de Gandesa
Imatge il·lustrativa
El proper dilluns 18 de febrer a les 19.30h es donarà el tret de sortida a la celebració del Centenari del Celler Cooperatiu Gandesa amb una jornada d’inauguració al mateix edifici dissenyat per l’arquitecte Cèsar Martinell.

L’acte estarà presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà; per l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, i pel president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, i estaran acompanyats d’altres autoritat locals i territorials, personalitats del sector del vi i persones vinculades al Celler.

Durant la trobada es presentarà l’exposició “Cent anys de vi, històries de vida” que es podrà visitar fins a finals del 2019; i es podran tastar els nous vins del Centenari -el Puresa Garnatxa Blanca 2016 i el Puresa Carinyena 2015- amb nova etiqueta del dissenyador Francesc Bové inspirada en la forma de les finestres modernistes del celler.

La presentació s’acompanyarà d’una visita guiada per les instal·lacions i per l’exposició i, en finalitzar, s’oferirà un sopar a peu dret que permetrà degustar productes i plats típics de la gastronomia local, elaborats per restauradors de Gandesa. 

Promo Centenari del Celler Cooperatiu Gandesa from Celler Cooperatiu Gandesa on Vimeo.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional