La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, inaugurarà el Centenari del Celler Cooperatiu de Gandesa

L’acte inaugural serà el proper 18 de febrer i donarà pas a altres activitats que se succeiran durant el 2019

El Celler Cooperatiu de Gandesa prepara el seu centenari

| 10/02/2019 a les 10:18h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Celler Cooperatiu de Gandesa , Teresa Jordà, Celler Cooperatiu de Gandesa
Imatge il·lustrativa
El proper dilluns 18 de febrer a les 19.30h es donarà el tret de sortida a la celebració del Centenari del Celler Cooperatiu Gandesa amb una jornada d’inauguració al mateix edifici dissenyat per l’arquitecte Cèsar Martinell.

L’acte estarà presidit per la consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà; per l’alcalde de Gandesa, Carles Luz, i pel president de la Cooperativa de Gandesa, Pere Bové, i estaran acompanyats d’altres autoritat locals i territorials, personalitats del sector del vi i persones vinculades al Celler.

Durant la trobada es presentarà l’exposició “Cent anys de vi, històries de vida” que es podrà visitar fins a finals del 2019; i es podran tastar els nous vins del Centenari -el Puresa Garnatxa Blanca 2016 i el Puresa Carinyena 2015- amb nova etiqueta del dissenyador Francesc Bové inspirada en la forma de les finestres modernistes del celler.

La presentació s’acompanyarà d’una visita guiada per les instal·lacions i per l’exposició i, en finalitzar, s’oferirà un sopar a peu dret que permetrà degustar productes i plats típics de la gastronomia local, elaborats per restauradors de Gandesa. 

Promo Centenari del Celler Cooperatiu Gandesa from Celler Cooperatiu Gandesa on Vimeo.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant