Carxofa i galeres amb els vins de la DO Terra Alta

40 restaurants de l'ebre s’uneixen per oferir menús gastronòmics amb la galera i els vins de la DO Terra Alta com a protagonistes

Del 24 de febrer al 24 de març, els vins de la Terra Alta seran també amb les Jornades de la Carxofa d'Amposta

Merian 2018 de Cellers Tarroné, amb segell CCPAE i imatge renovada

| 08/02/2019 a les 08:02h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta

Aquest divendres 8 de febrer arrenca la VI edició de les Jornades Gastronòmiques de la Galera de les Terres de l’Ebre. Un any més, una quarantena de restaurants d’Alcanar, L’Ametlla de Mar, L’Ampolla i Sant Carles de la Ràpita s’uneixen per oferir menús gastronòmics amb la galera com a protagonista. Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta seran els encarregats de maridar aquesta oferta gastronòmica on, fins Al 3 de març, es podran tastar plats com ara carxofa confitada amb ou poché i tempura de galera, fideuada amb galeres i llagostins o rap a la crema de calçot i galera.

Jornades de la Carxofa d’Amposta, del 24 de febrer al 24 de març

Els vins de la DO Terra Alta seran també els encarregats de maridar les Jornades de la Carxofa d’Amposta. La inauguració de les jornades, que enguany arriben a la XXIV edició, serà diumenge 24 de febrer al pavelló 1 d’Octubre, i servirà per donar el tret de sortida a tot un mes per gaudir de les propostes gastronòmiques que ofereixen els restaurants d’Amposta, i que tenen com a ingredient principal la carxofa, sempre acompanyada dels vins de la DO Terra Alta.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant