novetats

Merian 2018 de Cellers Tarroné, amb segell CCPAE i imatge renovada

Merian 2018 és el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma el segell CCPAE al distintiu de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera”

La DO Terra Alta ja té Ruta del Vi

| 06/02/2019 a les 10:04h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Merian 2018, cellers Tarroné, Cellers Tarroné
Cellers Tarroné ha renovat la imatge i l’ampolla del primer vi 100% garnatxa blanca que va treure al mercat, Merian, un vi amb DO Terra Alta que és amb l’anyada 2018 el primer de producció ecològica de tota la història del celler familiar.

Merian 2018 blanc surt al mercat amb una ampolla d’estil Borgonya i amb una etiqueta totalment renovada, dissenyada per l’agència GamnBcn. L'etiqueta explica la relació de Mercè i Antonio -dels quals pren el nom el vi-, els seus creadors. GamnBcn s’ha inspirat en l’univers de Jules Verne per crear la nova etiqueta i representar imatges vinculades amb la novel·la clàssica, d’aventures i romàntica, amb reminiscències de la il·lustració antiga de llibres.

Merian és, per tant, el primer vi de raïm ecològic certificat de Cellers Tarroné que suma al distintiu oficial del CCPAE, el segell de qualitat i sostenibilitat “Vins Ebre Biosfera” que ja és a tota la gamma de vins del celler.

Aquesta certificació reconeix que Tarroné treballa amb pràctiques agràries ecològiques la vinya, amb respecte i compromís absoluts pel medi ambient i pel paisatge.

A la darrera edició de la Guia de Vins de Catalunya, Merian 2017 va ser qualificat com “un vi fresc i elegant amb notes de fonoll, herbes aromàtiques, poma, pera, taronja, llimona i mandarina”. Suckling per la seva banda va destacar “els aromes de pera, préssec i llimona amb un rivet de gessamí. Al paladar, un tacte suau i carnós amb fruita molt atractiva".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Pixabay
La Guia espanyola "Akatavino" ha destacat alguns vins catalans com els més ben puntuats del 2022
MiM Eivissa
MiM Eivissa | Majestic
El xef Nandu Jubany s'alia amb el futbolista per portar la gastronomia d'algun dels seus hotels
Imatge il·lustrativa
Ca N'Estella torna a guanyar un "Platinum" als concursos anglesos Decanter amb el Rabetllat i Vidal Gran Reserva Xarel·lo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Codorníu homenatja el seu creador, Josep Raventós Fatjó, en commemoració dels 150 anys del primer cava
Imatge il·lustrativa
Família Torres atorga els premis a Tomàs Peig, Verallia i Logística Juan Ruiz, Caldes de Montbui i José Luis Gallego
Imatge il·lustrativa
Terra Remota treu la nova anyada 2021, que es presenta amb una nova etiqueta a càrrec de l’artista visual Julien Carreyn.
Imatge il·lustrativa
El consell regulador empordanès lliura aquests reconeixements que anualment es concedeixen a persones, institucions i establiments