Vilarnau rep el certificat d'excel·lència de Trip Advisor

El 79% de les opinions dels enoturistes que visiten les caves Vilarnau expressen la màxima puntuació i el 21% la segona millor.

Les 10 notícies més llegides del 2018

| 05/02/2019 a les 09:40h
Arxivat a: Enoturisme, Vilarnau
Imatge il·lustrativa
Trip Advisor atorga el certificat d'excel·lència a aquelles destinacions que reben la majoria de comentaris amb una nota d'excel·lent. Si els viatgers fan opinions excel·lents, l'intermediari digital americà de ressenyes de viatges atorga aquesta màxima distinció.

Vilarnau està apostant fort per l'enoturisme i una de les proves d'això és aquest certificat d'excel·lència. Ara com ara les caves tenen 71 opinions d'enoturistes, 63 d'elles amb una puntuació d'"excel·lent" i la resta "molt bones". La majoria en espanyol (64), però també 14 en anglès i 1 en francès.

En total, el 79% de les opinions obtenen la màxima puntuació i el 21% la segona millor.
 



 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual