segura viudas

"Compromís de Sostenibilitat Biosphere" per a Segura Viudas

Segura Viudas renova el seu distintiu d'enoturisme sostenible i de qualitat

El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.

Segura Viudas s’incorpora al projecte de seguiment de les poblacions de papallones de Catalunya

| 05/02/2019 a les 08:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas ha aconseguit la renovació del distintiu "Compromís de Sostenibilitat Biosphere", com a reconeixement a la seva aposta per l’enoturisme sostenible i de qualitat.

El celler de Torrelavit va rebre el 2018 per primera vegada aquest certificat, que atorga l'Institut de Turisme Responsable (RTI) amb l'objectiu d'estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics, en aquest cas, de les comarques de Barcelona.

L’Heretat Segura Viudas s'ha obert decididament a l'enoturisme lligant les seves interactives visites al bell marc natural del riu Bitlles i al cicle anual de les tasques a les vinyes. El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.

Després d'un esmorzar de pagès, un guia expert en viticultura farà un recorregut per les vinyes explicant les tècniques de la poda, deixant practicar als que s’atreveixin. Per finalitzar es visitarà el celler i es brindarà amb cava.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
Jordi Bes
Un projecte cooperatiu de "resistència" replanta 7.000 ceps per elaborar vi en un dels municipis metropolitans on la viticultura ha passat a ser testimonial
Imatge il·lustrativa
Oriol Garriga i Solsona és l’impulsor del projecte jove i familiar, iniciat l’any 2013 amb l’objectiu de recuperar el cultiu de la vinya
Imatge il·lustrativa
Amb 19 ors i 12 plates, ha estat la DO Catalana més reconeguda en este certamen internacional