segura viudas

"Compromís de Sostenibilitat Biosphere" per a Segura Viudas

Segura Viudas renova el seu distintiu d'enoturisme sostenible i de qualitat

El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.

Segura Viudas s’incorpora al projecte de seguiment de les poblacions de papallones de Catalunya

| 05/02/2019 a les 08:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas ha aconseguit la renovació del distintiu "Compromís de Sostenibilitat Biosphere", com a reconeixement a la seva aposta per l’enoturisme sostenible i de qualitat.

El celler de Torrelavit va rebre el 2018 per primera vegada aquest certificat, que atorga l'Institut de Turisme Responsable (RTI) amb l'objectiu d'estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics, en aquest cas, de les comarques de Barcelona.

L’Heretat Segura Viudas s'ha obert decididament a l'enoturisme lligant les seves interactives visites al bell marc natural del riu Bitlles i al cicle anual de les tasques a les vinyes. El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.

Després d'un esmorzar de pagès, un guia expert en viticultura farà un recorregut per les vinyes explicant les tècniques de la poda, deixant practicar als que s’atreveixin. Per finalitzar es visitarà el celler i es brindarà amb cava.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
Avui divendres, per celebrar el dia internacional de la Garnatxa, Amovino ofereix un sopar maridat amb els vins de Vinyes Domènech
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu
Raïm de Mas Martinet afectat pel Míldiu | Mas Martinet
Jordi Bes
Una collita marcada pel coronavirus i el míldiu, un fong que fins i tot ha fet renunciar a l'elaboració d'alguns vins, si bé això no ha estat tot, com testimonia Sara Pérez: "Hem perdut la collita per les conviccions" | El raïm veremat és de qualitat i els romanents de vi que quedaven per vendre poden compensar en part les pèrdues causades pel fong: "Si havia de passar, que sigui aquest any"
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
D’esquerra a dreta: Joan Soler (DO Pla de Bages), Salustià Álvarez (DOQ Priorat), Salvador Puig (INCAVI), Quim Batlle (DO Alella), Joan Arrufí (DO Terra Alta), Pilar Just (DO Montsant), Bernat Andreu (DO Conca de Barberà), Tomàs Cusiné (DO Costers del Segre), Vicenç Ferre (DO Tarragona), Joan Huguet (DO Penedès), Xavier Pié (DO Catalunya) i Xavier Albertí (DO Empordà)
Els presidents, acompanyats pel director general de l'INCAVI, han fet balanç de la campanya conjunta "gaudeix del que és bó"