segura viudas

"Compromís de Sostenibilitat Biosphere" per a Segura Viudas

Segura Viudas renova el seu distintiu d'enoturisme sostenible i de qualitat

El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.

Segura Viudas s’incorpora al projecte de seguiment de les poblacions de papallones de Catalunya

| 05/02/2019 a les 08:12h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Enoturisme, Segura Viudas
Imatge il·lustrativa
Segura Viudas ha aconseguit la renovació del distintiu "Compromís de Sostenibilitat Biosphere", com a reconeixement a la seva aposta per l’enoturisme sostenible i de qualitat.

El celler de Torrelavit va rebre el 2018 per primera vegada aquest certificat, que atorga l'Institut de Turisme Responsable (RTI) amb l'objectiu d'estendre la cultura de la sostenibilitat turística a les empreses i serveis turístics, en aquest cas, de les comarques de Barcelona.

L’Heretat Segura Viudas s'ha obert decididament a l'enoturisme lligant les seves interactives visites al bell marc natural del riu Bitlles i al cicle anual de les tasques a les vinyes. El proper 16 de febrer s’ha organitzat la Jornada de Poda, una activitat especial per descobrir aquest ofici centenari.

Després d'un esmorzar de pagès, un guia expert en viticultura farà un recorregut per les vinyes explicant les tècniques de la poda, deixant practicar als que s’atreveixin. Per finalitzar es visitarà el celler i es brindarà amb cava.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant