Els germans Virgili treuen al mercat la provocadora ratafia ​l'Hòstia

L’Alex i l’Albert Virgili, de Caves Martí Serdà, els creadors dels vins El Xitxarel·lo i El Cabronet i del vermut El Bandarra, treuen al mercat una ratafia

La seva fita, diuen, és aconseguir apropar el món del vi als nous consumidors i recuperar velles tradicions a través de l’humor, el disseny i el gamberrisme il·lustrat

La Ratafia, licor de territori

| 04/02/2019 a les 18:11h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, ratafia , ​l'Hòstia, ratafia
Imatge il·lustrativa
Expliquen els Virgili que li diuen l'Hòstia i no la carícia o la moixaina pels seus 35 graus d'alcohol. Un volum alcohòlic per damunt de les altres ratafies, "una autopista directa al Nirvana català".

Diuen que "persegueixen l'objectiu d'incendiar Catalunya, inflamar el botiflerisme, calar foc al seny, a la puta i a la Ramoneta. Encendre la flama que faci reviure l'esperit del poble català per portar-lo cap al seu destí triomfant. Catalans, heus aquí L'Hòstia, la ratafia Hardcore que guiarà Catalunya cap a la victòria".
 

La ratafia surt en 3 formats diferents; 1 xarrup, 13 xarrus i 25 xarrups


La nota de tast la divideixen en el que notareu després d'un glop; "Licor de nous verdes macerat amb més de vint extractes naturals d'herbes i botànics com el romaní, la canyella, la sàlvia, la taronja, l'anís sec o el fonoll, i fins aquí. Si continues escoltant vindrà el Mossèn Hilari i t'arrencarà els timpans. Després d'una maceració de 4 mesos i un posterior envelliment, hi afegim el sucre, l'embotellem i ens asseiem en un divan francès neoclàssic per admirar com us la foteu". I també descriuen les "notes" de la ratafia després de dos xarrups; "Plors de la moreneta destil·lats per experts frares custodiats per trabucaires centenaris i transportats des de Montserrat a través d'un túnel subterrani excavat amb les baquetes del Timbaler del Bruc a bord de l'únic tren de Rodalies que no és una puta merda, capitanejat per un exèrcit de pubilles-enxaneta amazones que escolten la Núria Feliu a tot drap".

I ens donen consells per a prendre-la; "La nostra ratafia no es beu vestint batí i sacsejant una copa de conyac al costat de la llar de foc. Es veu a Sant Hilari, en got de xarrup, fotent glopada i avall que fa baixada".

A catalanitat ningú els guanya, "l'Hòstia és més catalana que Guifré el Pilós fent cagar el tió a Montserrat amb una branca de la fageda d'en Jordà. Deixa de fotre't xarrups de mariconades estrangeres i fes país collons", desafien. I ens demanen que estiguem atents a @somlhostia per saber on es repartiran hòsties pròximament...

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

COMENTARIS

Al final ho aconseguiran!
Pere Serret, 08/02/2019 a les 08:20
+0
-0
Aquests nois són tant bons que al final aconseguiran arruinar definitivament al pare...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant