Advertisement

Costers del Segre és la DO convidada a la Fira de la Candelera de Molins de Rei

Des d'avui fins diumenge podeu gaudir dels vins de la DO Costers del Segre a la mateixa fira

Finca Barqueres 2016 de Tomàs Cusiné, la Carinyena de Costers del Segre

| 01/02/2019 a les 08:00h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Fira de la Candelera, DO Costers del Segre
Imatge il·lustrativa
La Fira de la Candelera de Molins de Rei, una de les fires de referència al nostre país, aplega prop de 300.000 persones. Enguany, DO Costers del Segre ha sigut la DO convidada, amb una àmplia presència que inclourà un ventall d’actes institucionals i d’altres més comercials i informatius.

Després del pregó, el passat 25 de gener, oficiat per l'humorista Toni Albà, el president Tomàs Cusiné va participar donant a conèixer la denominació entre els molinencs. Durant la setmana s'han realitzat una sèrie de tastos com els tast conduït pel sommelier Jordi Martínez “Tast dels 7 paisatges de la DO Costers del Segre maridat amb productes típics de Lleida”.

Aquest cap de setmana continuaran les activitats amb un tast de la DO Costers del Segre, i amb la presentació per part dels cellers de la DO dels seus vins. Des d'avui divendres i fins diumenge la fira comptarà amb un estand de la denominació on es podran tastar i comprar els vins de la DO.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
L’Olivera iniciarà la replantació de la vinya aquest abril amb la mirada posada en recuperar varietats blanques tradicionals de la zona, segons apunten diferents estudis històrics
Imatge il·lustrativa
Aquesta setmana us proposem un vi blanc, un vi negre i un cava rosat, tots tres vins del Penedès
What the Food s'estrena! Primer vídeo d'aquest nou canal de gastronomia