José Luís Bonet és nombrat president d'honor de Freixenet deixant les tasques executives

Pere Ferrer, conseller delegat de la firma al costat de Andreas Brokemper, ha estat nomenat vicepresident de la companyia

El màxim organisme de la companyia vitivinícola dóna entrada a José María Ferrer com a conseller

El Grup Henkell & Co es converteix en "Henkell Freixenet"

| 31/01/2019 a les 17:35h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Mercats, José Luís Bonet, Freixenet
Freixenet ha celebrat avui el segon Consell d'Administració en la seu de Sant Sadurní d'Anoia i ha fet un balanç molt positiu dels primers mesos de l'aliança entre Henkell i Freixenet.

Després de la reunió, el Consell d'Administració ha anunciat el nomenament de José Luis Bonet com a president d'honor, càrrec que compartirà amb José Ferrer Sala. Bonet, ex copresident de la companyia, seguirà sent accionista de Freixenet, firma a la qual està vinculat des de fa 53 anys. 

El grup també ha nomenat a Pere Ferrer com a vicepresident de la companyia, responsabilitat que combinarà amb les seves funcions de CTO i conseller delegat. Ferrer ocupa el càrrec de conseller delegat costat de Andreas Brokemper, qui també és Conseller Delegat a Freixenet S.A., així com el portaveu de la junta directiva de Henkell Freixenet.

Els canvis del Consell d'Administració es completen amb la incorporació de José Maria Ferrer com a membre del màxim òrgan del grup. Ha ocupat càrrecs com responsable de màrqueting de Segura Vídues i responsable de vendes de Freixenet.
També ha estat president de les filials de Freixenet a Estats Units i Austràlia. Un cop completada la nova estructura directiva, Freixenet i Henkell continuen amb la seva objectiu de consolidar el posicionament del grup com a líder mundial del sector dels vins escumosos, així com seguir el seu creixement conjunt.
 

Els dos presidents d'honor, José Luis Bonet Ferrer i José Ferrer Sala


Per a José Luis Bonet, nou president d'honor de Freixenet, "és un privilegi tenir aquest nou càrrec i romandre vinculat a una companyia que he vist créixer durant tants anys per convertir-se en una referència mundial en el mercat dels vins escumosos".

El president del grup, el Dr. Albert Christmann, ha afirmat: "Després de diversos mesos de cooperació, l'aliança ha demostrat ser molt positiva tant per l'empresa com per a l'evolució de les seves activitats comercials. Volem agrair a José Luis Bonet tot el seu suport i treballar per la nostra idea comuna. Seguim entusiasmats amb les oportunitats que tenim per davant ".

Pere Ferrer ha reconegut: "Durant els seus anys a Freixenet, José Luis Bonet ha impulsat la companyia a nivell nacional i internacional i l'ha ajudat a convertir-se a l'empresa insígnia que tots coneixem avui dia".

El nou membre del Consell d'Administració, José María Ferrer, va declarar: "Em sento honrat d'unir-me al màxim òrgan de govern de la companyia que la meva família va ajudar a impulsar i que he vist créixer al llarg dels anys ".

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

COMENTARIS

IMPULS
Manuel Duran, 05/02/2019 a les 17:13
+0
-0
No em consta que el Sr. José Luis Bonet hagués impulsat Freixenet a nivell nacional i menys internacional. Es va dedicar a ser professor de economia política a la universitat de Barcelona...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
A Can Calopa s'elabora el vi de Barcelona | El vi es pot degustar, amb tots els altres productes de l'Olivera, a la recent inaugurada Vinoteca de Can Calopa
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent