José Luís Bonet és nombrat president d'honor de Freixenet deixant les tasques executives

Pere Ferrer, conseller delegat de la firma al costat de Andreas Brokemper, ha estat nomenat vicepresident de la companyia

El màxim organisme de la companyia vitivinícola dóna entrada a José María Ferrer com a conseller

El Grup Henkell & Co es converteix en "Henkell Freixenet"

| 31/01/2019 a les 17:35h
Especial: lectura obligatòria
Arxivat a: Mercats, José Luís Bonet, Freixenet
Freixenet ha celebrat avui el segon Consell d'Administració en la seu de Sant Sadurní d'Anoia i ha fet un balanç molt positiu dels primers mesos de l'aliança entre Henkell i Freixenet.

Després de la reunió, el Consell d'Administració ha anunciat el nomenament de José Luis Bonet com a president d'honor, càrrec que compartirà amb José Ferrer Sala. Bonet, ex copresident de la companyia, seguirà sent accionista de Freixenet, firma a la qual està vinculat des de fa 53 anys. 

El grup també ha nomenat a Pere Ferrer com a vicepresident de la companyia, responsabilitat que combinarà amb les seves funcions de CTO i conseller delegat. Ferrer ocupa el càrrec de conseller delegat costat de Andreas Brokemper, qui també és Conseller Delegat a Freixenet S.A., així com el portaveu de la junta directiva de Henkell Freixenet.

Els canvis del Consell d'Administració es completen amb la incorporació de José Maria Ferrer com a membre del màxim òrgan del grup. Ha ocupat càrrecs com responsable de màrqueting de Segura Vídues i responsable de vendes de Freixenet.
També ha estat president de les filials de Freixenet a Estats Units i Austràlia. Un cop completada la nova estructura directiva, Freixenet i Henkell continuen amb la seva objectiu de consolidar el posicionament del grup com a líder mundial del sector dels vins escumosos, així com seguir el seu creixement conjunt.
 

Els dos presidents d'honor, José Luis Bonet Ferrer i José Ferrer Sala


Per a José Luis Bonet, nou president d'honor de Freixenet, "és un privilegi tenir aquest nou càrrec i romandre vinculat a una companyia que he vist créixer durant tants anys per convertir-se en una referència mundial en el mercat dels vins escumosos".

El president del grup, el Dr. Albert Christmann, ha afirmat: "Després de diversos mesos de cooperació, l'aliança ha demostrat ser molt positiva tant per l'empresa com per a l'evolució de les seves activitats comercials. Volem agrair a José Luis Bonet tot el seu suport i treballar per la nostra idea comuna. Seguim entusiasmats amb les oportunitats que tenim per davant ".

Pere Ferrer ha reconegut: "Durant els seus anys a Freixenet, José Luis Bonet ha impulsat la companyia a nivell nacional i internacional i l'ha ajudat a convertir-se a l'empresa insígnia que tots coneixem avui dia".

El nou membre del Consell d'Administració, José María Ferrer, va declarar: "Em sento honrat d'unir-me al màxim òrgan de govern de la companyia que la meva família va ajudar a impulsar i que he vist créixer al llarg dels anys ".

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

COMENTARIS

IMPULS
Manuel Duran, 05/02/2019 a les 17:13
+0
-0
No em consta que el Sr. José Luis Bonet hagués impulsat Freixenet a nivell nacional i menys internacional. Es va dedicar a ser professor de economia política a la universitat de Barcelona...

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
D'esquerra a dreta, Joan Soler (DO Pla de Bages). Pilar Just (DO Montsant), Sergi Cortés (Cupatges), Xavier Pié (DO Catalunya) i Joan Huguet (DO Penedès)
Sergi Cortés
Parlem amb els presidents de les denominacions d'origen Montsant, Penedès, Catalunya i Pla de Bages.
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Joel Castanyé de La Boscana de Bellvís
Sergi Cortés
Proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Entrevistem al xef Joel Castanyé, del restaurant La Boscana de Bellvís, amb 1 estrella Michelin.