Fèlix Galimany, nou president de Covides

Cellers Unió ampliarà el seu Celler d’Els Guiamets amb l'objectiu d'elaborar un 40% més

| 31/01/2019 a les 17:03h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Fèlix Galimany, Covides
Imatge il·lustrativa
Les instal·lacions de Covides a Sant Sadurní d’Anoia van acollir el passat dissabte 26 de gener, una assemblea extraordinària de socis on es va escollir el nou president, Fèlix Galimany, i els nous membres del Consell Rector de la cooperativa.

Galimany fa el relleu a l’expresident, Joan Marcé, que ha presidit Covides durant la darrera dècada. La presa de possessió es va fer el passat dilluns, coincidint amb la primera reunió del nou Consell Rector per a establir el full de ruta que seguirà la cooperativa d’ara en endavant. 

Fèlix Galimany és un viticultor penedesenc de 55 anys. Dirigeix una explotació familiar a La Bleda i té una gran experiència dins del sector vitivinícola i com a comptable. A Galimany l’acompanyaran en el seu mandat el Consell Rector de Covides, que també ha incorporat a nous membres com Rafael Ramon (sots-president), Joan Llosas (secretari), Francesc Vilaseca (tresorer), Enric Vilaseca (vocal), Isidre Matrí (vocal), Jordi Duran (vocal), Joan Font (sots-tresorer), Ricard Vallès (sots-secretari), així com tres suplents: Josep Rovira, Josep Fàbregas i Francesc Carafí. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
A Can Calopa s'elabora el vi de Barcelona | El vi es pot degustar, amb tots els altres productes de l'Olivera, a la recent inaugurada Vinoteca de Can Calopa
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent