Un sueño en la Champagne

| 09/05/2011 a les 06:30h
Arxivat a: Llibres
El somni de Jordi Melendo en un llibre

Un sueño en la Champagne
Jordi Melendo
Editorial: Adivin
128 pàgines
PVP: 12 €

Jordi Melendo explica en aquest llibre com va aconseguir fer realitat el seu somni de treure al mercat el primer champagne que porta el nom d’un espanyol imprès a l’etiqueta. Relata els seus viatges, des de 1992, a la regió de la Xampanya, així com saboroses anècdotes i interessants personatges, com Ferran Adrià, Jordi Pujol, José Agustín Goytisolo, Bill Clinton, David Cameron o el papa Benet XVI. Es tracta d’un text personal d’aquest comunicador especialitzat en el món del vi, amb més de 25 anys d’activitat professional que l’han portat a viatjar pràcticament a totes les zones vitivinícoles del món i conèixer centenars de cellers i els seus vins.
 

També us pot interessar

01/01/1970
Analitzem amb Màrius Fuertes les calories de la cervesa i del suc de taronja | És certa la afirmació "panxa cervesera"?
01/01/1970
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
01/01/1970
per Màrius Fuertes, enòleg
01/01/1970
Grans Muralles 2010, un dels vins més emblemàtics de la família Torres, ha obtingut la màxima distinció al Concurs Internacional de Vins Bacchus | El Concurs ha celebrat la seva 15a edició aquesta setmana a Madrid en un tast a cegues amb 85 professionals vinícoles de rellevància mundial.
L'Oller del Mas prepara el terreny per començar les obres de l'Eco Wine Resort | Oller del Mas
01/01/1970
Aquest dilluns van començar a preparar el terreny per iniciar la primera fase de les obres
01/01/1970
Per quart any consecutiu el valor del mercat espanyol de restaurants registrarà al tancament de 2017 una evolució positiva, en un context de dinamisme del consum de les llars i de fort creixement en l'entrada i la despesa dels turistes estrangers | D'aquesta manera, la facturació sectorial s'aproximarà als 23.100 milions d'euros, un 4,7% més que el 2016, any en què va augmentar un 5,0% | L'avanç de les cadenes de restauració informal i menjar ràpid segueix impulsant la tendència de concentració de l'oferta. El conjunt de cadenes de restaurants ha reunit una quota de mercat conjunta del 34%, sis punts més que el 2012
Ramon Francàs
01/01/1970
Freixenet, Codorníu, Juvé i Camps, Gramona i Recaredo són els qui més insercions aconsegueixen als mitjans | Miguel Torres (pare i fill), José Luis Bonet i Mar Raventós són els “principals portaveus” de la comunicació del vi de Catalunya