Un sueño en la Champagne

| 09/05/2011 a les 06:30h
Arxivat a: Llibres
El somni de Jordi Melendo en un llibre

Un sueño en la Champagne
Jordi Melendo
Editorial: Adivin
128 pàgines
PVP: 12 €

Jordi Melendo explica en aquest llibre com va aconseguir fer realitat el seu somni de treure al mercat el primer champagne que porta el nom d’un espanyol imprès a l’etiqueta. Relata els seus viatges, des de 1992, a la regió de la Xampanya, així com saboroses anècdotes i interessants personatges, com Ferran Adrià, Jordi Pujol, José Agustín Goytisolo, Bill Clinton, David Cameron o el papa Benet XVI. Es tracta d’un text personal d’aquest comunicador especialitzat en el món del vi, amb més de 25 anys d’activitat professional que l’han portat a viatjar pràcticament a totes les zones vitivinícoles del món i conèixer centenars de cellers i els seus vins.
 

També us pot interessar

Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom.
Marta Rovira, del celler prioratí Mas d'en Gil, ensenya la llicorella al món a través de l'aplicació zoom. | Marzena Dziuk
Jordi Bes
Molts han hagut de recórrer a ERTOS però fan mans i mànigues per seguir cuidant de la vinya i dels animals | La cooperativa l'Olivera manté el coronavirus allunyat del seu projecte social i acorda seguir elaborant el vi de Barcelona
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció per a un Sant Jordi #confinats
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Ada Parellada del restaurant Semproniana
Carme Gasull
La situació derivada pel Covid-19 està afectant durament el sector de l’hostaleria i la restauració. Què fan, com i des d’on algunes dones de la gastronomia per afrontar-la? Com veuen el futur?
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Imatge il·lustrativa
El celler ofereix la possibilitat que tothom que hagi passat l’aniversari en confinament pugui gaudir com a convidat d’una de les seves experiències | L'oferta serà vàlida durant tot aquest any 2020 | Llopart amplia les propostes enoturístiques posant l’accent en les visites a l’aire lliure
Imatge il·lustrativa
Laura Conde
Repassem les tendències d'una cuina, la vegetariana, que probablement visqui el seu millor moment.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
Entrevista amb Joan Josep Raventós, portaveu de Vi i Cava de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC)