​“El sommelier” de Fermí Fernàndez torna a Nadal quatre anys després d’haver-hi estrenat el monòleg

La representació tindrà lloc el dissabte 9 de febrer a les 20.00h a la cava fundacional del celler i les entrades ja son a la venda al preu de 18€

Escumosos del 2018; les millors novetats

| 25/01/2019 a les 10:28h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Nadal, Fermí Fernàndez, ​“El sommelier”
Imatge il·lustrativa
L’actor Fermí Fernàndez tornarà a representar el monòleg El sommelier a la cava fundacional de Nadal on l’octubre de 2014 va estrenar l’obra. La reposició tindrà lloc el dissabte 9 de febrer a les 20.00h a la sala de pupitres del celler, situada a 20 metres sota terra, i les entrades ja son a la venda a través del web del celler. Després de la representació, l’actor Fermí Fernàndez compartirà una copa de cava amb tots els assistents. 

El sommelier és monòleg d’humor negre escrit pel mateix Fermí Fernàndez, amb la col·laboració de l’escriptor i dramaturg Toni Orensanz i dirigit pel també actor Toni Albà, on el públic assisteix a una classe magistral del millor sommelier del món, Romano Lentini, que ha desenvolupat la seva capacitat olfactiva més enllà de la seva professió, fins al punt que l’ha convertit en un tret obsessiu i malaltís de la seva personalitat. Tot tastant un dels seus grans vins preferits, Lentini acaba confessant davant del públic els seus instints més íntims secretament guardats.  

Des de l’estrena l’octubre de 2014 a Nadal, Fermí Fernàndez ha representat l’obra a desenes de teatres i cellers d’arreu del país. De fet, el novembre de 2015 l’actor ja va fer una reposició al celler Nadal.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Mones de Pasqua
Mones de Pasqua | Adrià Costa
Àlvar Llobet
Cassola de bacallà, panadons i cocarrois, entre les menges estrelles d'aquests dies de festa
Imatge il·lustrativa
La DO Terra Alta alerta de la importància de seguir el procediment judicial per evitar la implantació de les 3 centrals eòliques anunciades a la comarca de forma imminent
Imatge il·lustrativa
“Meet Vincent Van Gogh” es pot visitar al Port Vell de la Barceloneta fins el 2 de juny