Pedra Seca

Cursos de Pedra Seca amb Albet i Noya

La vinya del Fanio serà el marc on es farà la formació els propers 4 i 5 de març

Serà la la VII edició d’aquesta formació dedicada a la difusió de l’ofici de marger

L'art de la pedra seca i les barraques de vinya

| 20/01/2019 a les 08:45h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Pedra Seca, Albet i Noya
Imatge il·lustrativa
Albet i Noya recupera una de les seves activitats més tradicionals, el curs de marges de Pedra Seca, que arriba enguany a la VII edició. Una formació apte per a tots els públics -tant professionals com aficionats-.

La formació anirà a càrrec de dos mestres margers de l’Escola Mallorquina que es desplaçaran al Penedès per formar a nous professionals i recuperar així  les antigues terrasses de les vinyes de coster d’Albet i Noya. Les places estan limitades a 20 persones i es dividiran en dos grups en funció del nivell dels participants. 

El curs coincidirà amb la missió inversa que organitza Qalidés i la DO Penedès on es vol mostrar les excel·lències de la denominació a 50 professionals sommeliers i periodistes de renom  i que visitaran els treballs de recuperació dels marges de pedra seca.

Més informació

Dies: 4 i 5 de març de 2019
Lloc: Can Milà de la Roca, a Lavern-Subirats
Horari: de 8 a 18h. (aproximadament)
Preu: 60 euros

Material necessari: un martell especial per picar pedra, guants i ulleres de protecció.
Informació i reserves: comunicació@albetinoya.cat o al telèfon 938994812

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Es pot gaudir del cava sense entendre-hi? Sí… però segurament menys | Fermentacions, bombolla, conservació... En el cas del cava, més coneixement també és més plaer.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
La mini casa s'ha instal·lat al celler Artcava, a Avinyonet del Penedès | Els promotors volen instal·lar-ne una a cada DO vitivinícola catalana | Passar-hi una nit s’ofereix per 129 euros, sense televisió, WiFi ni cortines

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual