Pedra Seca

Cursos de Pedra Seca amb Albet i Noya

La vinya del Fanio serà el marc on es farà la formació els propers 4 i 5 de març

Serà la la VII edició d’aquesta formació dedicada a la difusió de l’ofici de marger

L'art de la pedra seca i les barraques de vinya

| 20/01/2019 a les 08:45h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Pedra Seca, Albet i Noya
Imatge il·lustrativa
Albet i Noya recupera una de les seves activitats més tradicionals, el curs de marges de Pedra Seca, que arriba enguany a la VII edició. Una formació apte per a tots els públics -tant professionals com aficionats-.

La formació anirà a càrrec de dos mestres margers de l’Escola Mallorquina que es desplaçaran al Penedès per formar a nous professionals i recuperar així  les antigues terrasses de les vinyes de coster d’Albet i Noya. Les places estan limitades a 20 persones i es dividiran en dos grups en funció del nivell dels participants. 

El curs coincidirà amb la missió inversa que organitza Qalidés i la DO Penedès on es vol mostrar les excel·lències de la denominació a 50 professionals sommeliers i periodistes de renom  i que visitaran els treballs de recuperació dels marges de pedra seca.

Més informació

Dies: 4 i 5 de març de 2019
Lloc: Can Milà de la Roca, a Lavern-Subirats
Horari: de 8 a 18h. (aproximadament)
Preu: 60 euros

Material necessari: un martell especial per picar pedra, guants i ulleres de protecció.
Informació i reserves: comunicació@albetinoya.cat o al telèfon 938994812

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
A Can Calopa s'elabora el vi de Barcelona | El vi es pot degustar, amb tots els altres productes de l'Olivera, a la recent inaugurada Vinoteca de Can Calopa
Imatge il·lustrativa
El dissabte 4 de maig s’inaugura l’exposició de Pintura i Fotografia on s’exhibiran les obres de Mari Paz Valero i Xavier Batallé, membres de Down Catalunya
Imatge il·lustrativa
Torelló Viticultors presenta Mas de la Torrevella, un vi blanc elaborat amb Chardonnay, collit a mà i de vinyes pròpies ecològiques