Pedra Seca

Cursos de Pedra Seca amb Albet i Noya

La vinya del Fanio serà el marc on es farà la formació els propers 4 i 5 de març

Serà la la VII edició d’aquesta formació dedicada a la difusió de l’ofici de marger

L'art de la pedra seca i les barraques de vinya

| 20/01/2019 a les 08:45h
Especial: Formació
Arxivat a: Per aprendre'n, Pedra Seca, Albet i Noya
Imatge il·lustrativa
Albet i Noya recupera una de les seves activitats més tradicionals, el curs de marges de Pedra Seca, que arriba enguany a la VII edició. Una formació apte per a tots els públics -tant professionals com aficionats-.

La formació anirà a càrrec de dos mestres margers de l’Escola Mallorquina que es desplaçaran al Penedès per formar a nous professionals i recuperar així  les antigues terrasses de les vinyes de coster d’Albet i Noya. Les places estan limitades a 20 persones i es dividiran en dos grups en funció del nivell dels participants. 

El curs coincidirà amb la missió inversa que organitza Qalidés i la DO Penedès on es vol mostrar les excel·lències de la denominació a 50 professionals sommeliers i periodistes de renom  i que visitaran els treballs de recuperació dels marges de pedra seca.

Més informació

Dies: 4 i 5 de març de 2019
Lloc: Can Milà de la Roca, a Lavern-Subirats
Horari: de 8 a 18h. (aproximadament)
Preu: 60 euros

Material necessari: un martell especial per picar pedra, guants i ulleres de protecció.
Informació i reserves: comunicació@albetinoya.cat o al telèfon 938994812

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Freixenet fa el salt al mercat del vi amb la seva nova Col·lecció de Vins Freixenet | Els nous productes ja estan disponibles en supermercats i hostaleria
Imatge il·lustrativa
Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.