Oriol Rossell amplia l'oferta enoturística de la finca de Cal Cassanyes

El celler ha iniciat una nova etapa per a acostar al gran públic el seu patrimoni històric, arquitectònic i vitivinícola, a través de visites guiades fixes

L’experiència també permet descobrir l’estreta relació del celler amb els Castellers de Vilafranca

La República Txeca premia els caves d'Oriol Rosell

| 18/01/2019 a les 07:25h
Arxivat a: Enoturisme, Oriol Rossell, Cal Cassanyes
Imatge il·lustrativa
Des de finals de novembre, tots aquells que ho desitgin poden visitar el celler tots els dissabtes en horari de matí (11.30h – 14.30h) per descobrir la finca de Cal Cassanyes, les vinyes que l’envolten, descobrir les seves caves i tastar els seus caves i vins.

L’experiència també permet descobrir l’estreta relació del celler i el seu fundador amb els Castellers de Vilafranca. Aquesta proposta se suma a altres iniciatives enoturístiques que el celler porta desenvolupant des de fa temps, com el seu Tast per Etapes que permet conèixer en profunditat la finca i els vins i caves més premium del celler.  
 

 Un viatge per la tradició vitivinícola del Penedès

El celler rep els visitants en horari de matí tots els dissabtes. De 11.30h a 14.30h, es pot gaudir de tastos de vins i caves del celler al pati de Cal Cassanyes. Un espai davant de la casa pairal del segle XVIII, un dels emblemes de la finca. En aquest horari també s’hi poden fer compres. A més a més, a partir de les 12.30h es realitza una visita guiada per part de personal especialitzat.

El tour s’inicia a les vinyes, donant a conèixer les diverses varietats que es cultiven des de temps immemorials a Cal Cassanyes, algunes d’elles amb més de 70 anys d’existència, segueix amb una visita al celler modernista -construït l'any 1908- i finalitza amb un tast.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual