ruta del vi do terra alta

La DO Terra Alta ja té Ruta del Vi

S'ha presentat la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa

Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".

Saba nova al Penedès; dotze destacats joves opinen sobre el futur d'aquesta regió

| 17/01/2019 a les 12:37h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
La DO Terra Alta i el Consell Comarcal de la Terra Alta presenten un projecte col·laboratiu per estructurar la zona en una Ruta del Vi. Aquesta estructuració implica promoure enoturísticament la zona involucrant tots els actors que intervenen; cellers, restaurants, allotjaments, empreses turístiques, associacions culturals...
 
En declaracions a Cupatges, el president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, considera que la ruta és "un avanç important per confeccionar el nou futur de la denominació, que indiscutiblement passa per l'enoturisme. La comarca necessitava una ruta estructurada per donar informació en diversos idiomes tant dels cellers i les seves visites, com dels restaurants i les seves propostes gastronòmiques i de l'oferta hotelera de la zona".
A la presentació de la setmana passada es va donar a conèixer el material divulgatiu de la Ruta, on es poden consultar les diferents activitats enoturístiques que s’ofereixen a la comarca. Amb la Ruta del Vi l'accés a cellers que ofereixen visites i les propostes enoturístiques de la zona -tastos, tallers, visites històriques...- queden estructurats amb un treball que posa de manifest la importància de la segmentació i l’especialització de l’oferta enoturística, amb activitats de diferent temàtica i adreçades a diferents públics en un territori reconegut com l’ànima de la Garnatxa blanca.

Per Joan Arrufí, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori. Unir esforços ha estat clau". I segueix  posant èmfasi en què "ara ens toca avançar amb una taula d'enoturisme que ja és una realitat amb representants de cellers, restaurants, hotels i administració".

Una taula inclusiva per treballar l'enoturisme i popularitzar la comarca com a destí, no només a Catalunya sinó també en l'àmbit internacional per tal de beneficiar a tots els agents involucrats i potenciar el model territorial i econòmic de la comarca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant