ruta del vi do terra alta

La DO Terra Alta ja té Ruta del Vi

S'ha presentat la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa

Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".

Saba nova al Penedès; dotze destacats joves opinen sobre el futur d'aquesta regió

| 17/01/2019 a les 12:37h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Terra Alta
La DO Terra Alta i el Consell Comarcal de la Terra Alta presenten un projecte col·laboratiu per estructurar la zona en una Ruta del Vi. Aquesta estructuració implica promoure enoturísticament la zona involucrant tots els actors que intervenen; cellers, restaurants, allotjaments, empreses turístiques, associacions culturals...
 
En declaracions a Cupatges, el president de la DO Terra Alta, Joan Arrufí, considera que la ruta és "un avanç important per confeccionar el nou futur de la denominació, que indiscutiblement passa per l'enoturisme. La comarca necessitava una ruta estructurada per donar informació en diversos idiomes tant dels cellers i les seves visites, com dels restaurants i les seves propostes gastronòmiques i de l'oferta hotelera de la zona".
A la presentació de la setmana passada es va donar a conèixer el material divulgatiu de la Ruta, on es poden consultar les diferents activitats enoturístiques que s’ofereixen a la comarca. Amb la Ruta del Vi l'accés a cellers que ofereixen visites i les propostes enoturístiques de la zona -tastos, tallers, visites històriques...- queden estructurats amb un treball que posa de manifest la importància de la segmentació i l’especialització de l’oferta enoturística, amb activitats de diferent temàtica i adreçades a diferents públics en un territori reconegut com l’ànima de la Garnatxa blanca.

Per Joan Arrufí, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori. Unir esforços ha estat clau". I segueix  posant èmfasi en què "ara ens toca avançar amb una taula d'enoturisme que ja és una realitat amb representants de cellers, restaurants, hotels i administració".

Una taula inclusiva per treballar l'enoturisme i popularitzar la comarca com a destí, no només a Catalunya sinó també en l'àmbit internacional per tal de beneficiar a tots els agents involucrats i potenciar el model territorial i econòmic de la comarca.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El projecte, amb una primera onada de 1000 entrevistes a consumidors, ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes | El Baròmetre aporta indicadors estadístics per conèixer què pensa el consumidor i poder actuar estratègicament amb accions encertades
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes