Cellers Unió

Cellers Unió ampliarà el seu Celler d’Els Guiamets amb l'objectiu d'elaborar un 40% més

Cellers Unió ampliarà el celler del Montsant invertint 2 milions d'euros

L'objectiu és augmentar un 40% la capacitat de producció construint una nova sala de criança i una nova línia d’embotellat

Cellers Unió reconegut amb tres medalles d'or per la revista Gilbert & Gaillard

| 16/01/2019 a les 06:44h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Els Guiamets, Cellers Unió
Imatge il·lustrativa
Cellers Unió invertirà uns 2 milions d'euros al celler d'Els Guiamets construint un nou edifici al costat del celler actual. En total, el celler d’Els Guiamets sumarà 1.200 m2 útils addicionals que es destinaran a una nova sala de criança (amb una capacitat d’entre 300 i 700 bótes), una nova línia d’embotellat, sala de dipòsits, magatzem i sala de tast. Tot plegat permetrà incrementar en un 40% la capacitat d’elaboració. L’objectiu és que les noves instal·lacions entrin en funcionament de cara a la campanya 2019.

Actualment el celler d’Els Guiamets és el punt de referència de Cellers Unió a la Denominació d’Origen Montsant. Es troba ubicat al centre d’aquesta petita població, a la zona sud de la DO.
Es tracta d’un celler original de 1917, amb un segle d’història. El Celler va entrar a formar part del grup Unió l’any 2014, i des de llavors ha estat a càrrec de l’enòleg Àngel Teixidó. Cellers Unió hi elabora la seva gamma de vins Perlat, Dairo i Mas dels Mets.

Cellers Unió és un celler cooperatiu fundat a Reus l’any 1942. Agrupa milers de famílies d’agricultors catalans i, actualment, elabora vins de les denominacions d’origen Priorat,  Montsant, Terra Alta, Tarragona i Catalunya.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant