​Els Premis Gaudí beuran Mistinguett Sparkling

Mistinguett col·labora amb la 11a Gala d’entrega dels Premis de l’Acadèmia del Cinema Català

Escumosos del 2018; les millors novetats

| 15/01/2019 a les 20:18h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Actualitat, Premis Gaudí, Mistinguett Sparkling

Mistinguett Premium Quality Sparkling s’han aliat amb l’Acadèmia del Cinema Català per col·laborar amb la Gala d’entrega dels Premis Gaudí, que arriba a la 11a edició el proper diumenge 27 de gener.

L’aliança amb els Premis Gaudí es concreta amb la presència de la marca Mistinguett a diversos espais del Palau de Congressos de Catalunya, lloc on es farà la Gala. Els assistents als Gaudí i a la festa post-Gala podran degustar els caves Mistinguett.

Amb aquesta col·laboració Mistinguett Sparkling reforça la seva aposta per la cultura, la moda i l’oci. La presència en els Premis Gaudí se suma a altres col·laboracions que Mistinguett ha fet durant l’últim any, com el Sitges-Festival Internacional de Cinema Fastàstic de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion o el Festival Vida de Vilanova i la Geltrú, entre d’altres.

Per promocionar l’acte, Mistinguett ha organitzat un sorteig d’entrades a través de les seves xarxes socials i farà un seguiment singular a través del seu canal d’Instagram.

Mistinguett Sparkling

Mistinguett s’inspira en el nom artístic de Jeanne Florentine Bourgeois (1875-1956), una cantant, actriu i vedet francesa. Amb aquesta marca es vol retre homenatge a les dones que treballen cada dia per realitzar els seus somnis, com va fer Mistinguett. Una dona que amb audàcia, esforç i constància va aconseguir ser la Vedette francesa més important de tots els temps.

Els seus productes estan disponibles a la botiga on line de Mistinguett Sparkling.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

COMENTARIS

ABSURD
Manuel Duran, 22/01/2019 a les 11:32
+0
-0
Es absurd doná un nom francés a un escumos catalá i dir que es un sparkling!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Fill de Sant Climent Sescebes i nascut en terrenys de pissarra i sorra neix un dels vins negres més interessants de l'Alt Empordà.
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
Mariona Rendé, propietària del celler desaparegut Rendé Masdéu
Jordi Bes
De la desaparició del celler Rendé Masdéu per una riuada se'n compleixen cinc mesos sense que hagin vist ni un cèntim en ajuts: "Abans del coronavirus això s'hauria d'haver mig solucionat" | Referma l'agraïment a tothom que els han donat suport per refer-se i transmet optimisme a qui ara pateix per les repercussions del Covid-19: "Tenint salut tot se pot fer"
Imatge il·lustrativa
Foto: Quico Ortega
Es tracta de la primera mesura per fer front als efectes del Covid-19
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Deixen de fer-se les Passarel·la Vinícola o la Primavera de Vins de Temps de Vi de Vilanova | Preocupa especialment la situació econòmica dels cellers més petits | El pressupost de la DO Penedès es redueix en un 29,5%