Els gerents de La Vinyeta i el sommelier Ferran Vila, els personatges més influents del món del vi del 2018 segons Uvinum

El marketplace de venda de vins i destil·lats més gran d'Europa, Uvinum, escull els gerents del celler La Vinyeta, Marta Pedra i Josep Serra, i el sommelier Ferran Vila com els personatges més influents del 2018.

Nico Bour, Uvinum; «en pocs anys, la venda de vins a l'Estat a través d'Internet serà el 30 o el 35% del negoci»

| 13/01/2019 a les 09:03h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Actualitat, La Vinyeta, Ferran Vila, Marta Pedra, Josep Serra, ACS, Uvinum
Josep Serra i Marta Pedra, del celler empordanès La Vinyeta
Josep Serra i Marta Pedra, del celler empordanès La Vinyeta
Marta Pedra i Josep Serra, propietaris del celler La Vinyeta de Mollet de Perelada, van iniciar el el projecte el 2002 adquirint un parell de vinyes velles. El 2006 van construir el celler i van començar a elaborar vins. El passat 2018 van ser guardonats amb el premi al millor celler de Catalunya otorgat per l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS).

En el mateix acte, el sommelier Ferran Vila va ser anomenat millor sommelier de Catalunya després de guanyar el concurs celebrat a La Boscana, a Bellvís -Lleida-. Ferran Vila va estar treballant al Restaurant La Banyeta de Girona fins fa pocs mesos, que va afrontar el nou repte professional al restaurant ATempo -amb el chef Jordi Cruz-. 
 

Ferran Vila representarà Catalunya al concurs de Millor Sommelier d’Espanya que tindrà lloc l’abril de 2019 a Madrid.

Uvinum, en un article al seu blog, els anomena com un dels 5 personatges més influents del sector el 2018.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual