restaurants

La Vinoteca Torres entra per primera vegada al ranking ‘100 Millors restaurants d’Espanya’ de la plataforma de reserves El Tenedor

El restaurant de la Familia Torres, ubicat al Passeig de Gràcia de Barcelona, és un dels 17 establiments de la capital catalana

Rubén Pol, sumiller del restaurant Disfrutar; «els clients estrangers normalment demanen vins locals»

| 13/01/2019 a les 08:47h
Especial: Restaurants
Arxivat a: Gastronomia, La Vinoteca Torres
Imatge il·lustrativa
Monitoritzant els milions de comentaris que apareixen en les millors guies de restaurants, la plataforma de reserves El Tenedor elabora un ranking anual dels millors restaurants de l'Estat.

La Vinoteca Torres entra per primera vegada al ranking dels ‘100 Millors restaurants d’Espanya 2018’. El restaurant de la Familia Torres és una proposta que gira al voltant del vi, amb més d’un centenar de referències, la majoria disponibles a copes, i una cuina mediterrània amb influències internacionals basada en productes frescos de temporada i una acurada elaboració en harmonia amb el vi.

Suggeriments culinaris setmanals com la vieira rostida amb tòfona negra, carxofes i celerí o el calamar rostit amb trinxat de sobrassada i pernil ibèric, o plats de temporada com l’amanida de llenties Beluga amb carpaccio de bacallà, la velouté de marisc i gamba vermella de la Mediterrània o el cérvol al vi negre amb poma rostida són algunes de les propostes que ofereix l'establiment.
 

Els sommeliers ofereixen experiències víniques als comensals per descobrir i gaudir del món del vi i que consisteixen en tastos experiencials, jocs de maridatges i sessions de jazz i vi com les que s’imparteixen els dimecres a la tarda sota el nom ‘Nights of Wine and Roses’. 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
A Can Calopa s'elabora el vi de Barcelona | El vi es pot degustar, amb tots els altres productes de l'Olivera, a la recent inaugurada Vinoteca de Can Calopa
Imatge il·lustrativa
El dissabte 4 de maig s’inaugura l’exposició de Pintura i Fotografia on s’exhibiran les obres de Mari Paz Valero i Xavier Batallé, membres de Down Catalunya
Imatge il·lustrativa
Torelló Viticultors presenta Mas de la Torrevella, un vi blanc elaborat amb Chardonnay, collit a mà i de vinyes pròpies ecològiques