Somiadors de 7 Magnífics; potència, cremositat i elegància

«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»

| 10/01/2019 a les 17:57h
Arxivat a: Vi destacat, Somiadors, 7 Magnífics
Imatge il·lustrativa
Fundada el 1870, parlar de Família Torres és fer-ho de l'història del vi català en l'últim segle, arribant a qualsevol racó del planeta. És sens dubte, la família del vi, gràcies a la seva història i tradició, la seva projecció internacional, el seu èmfasi en el respecte del medi ambient i la seva inquietud en la investigació i desenvolupament de projectes.

Somiadors és una de les apostes personals dels enòlegs de Torres per fer vins d’aquells territoris que coneixen a fons. Els seus anys de feina i l’estreta relació que tenen amb els viticultors són la llavor de la col·lecció 7 Magnífics, que representen 7 zones vinícoles de Catalunya. El Somiadors és el quart vi de la sèrie i està emparat sota la DO Empordà.

S'adapta perfectament a la filosofia d'aquesta col·lecció de vins, és a dir, està elaborat amb les seves varietats locals més representatives, a través de mètodes de viticultura arrelats en la tradició, i expressa de manera més fidel el caràcter del territori del qual procedeix.

Somiadors 2015 és l'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca i sota el control de l'equip tècnic de Torres. Presenta unes aromes penetrants, amb una fruita negra sucosa impecable, ben madura, i unes agradables notes de sotabosc mediterrani i espècies dolces. Un vi que et sedueix des del primer glop i que reuneix força i paisatge, mitjançant un equilibri espectacular entre potència, cremositat i elegància.

És pura raça, un regal per al paladar i que us recomano especialment acompanyat del típic plat de mar i muntanya tant representatiu de la cuina empordanesa.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien