CONCURSOS

​El sisè Concurs de Tast de Vins a Cegues del Marejol escalfa motors

El concurs, que reparteix 3.000 euros en premis , se celebrarà el proper 18 de febrer

​Com sabem si un vi és dolent?

| 10/01/2019 a les 08:16h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Per aprendre'n, Concurs de Tast de Vins a Cegues del Marejol
Els guanyadors de l'edició del 2018
Els guanyadors de l'edició del 2018
El Concurs de Tast de Vins a Cegues per parelles del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú s'ha consolidat com un dels més representatius de Catalunya. Enguany, que arriba a la seva sisena edició, reunirà un màxim de 90 parelles que tastaran a cegues 8 vins -blancs, negres, escumosos i un vi especial-.

Enguany es repartiran 3.000 euros en premis; Un primer premi de 1.500 euros en vins, un segon de 1.000 euros en vins, i un tercer de 500 euros. El restaurant del Passeig de Ribes Roges de la capital del Garraf oferirà un catàleg on escollir els vins per aquests imports.

Enguany la inscripció es cobra a 100 euros per persona. S’hi esperen les millors parelles de tast de vins a cegues de Catalunya, i també hi haurà participació internacional. 

Com en els darrers anys es donarà a tastar un novè vi. Qui l’encerti completament s’endurà una ampolla de cadascun dels vins del concurs. En el cas que no l’encerti completament ningú, qui més s’hi acosti serà premiat amb una ampolla de l’escumós Clàssic Penedès Colet Gran Cuvée 2015 en format Matusalem -6 litres- del celler Colet de Pacs del Penedès. 

El més important del concurs, segons el responsable del celler del restaurant El Marejol, Jose Gallego, és “el bon ambient que s’hi viu i que hi participen des d’empresaris de vivers de vinya a enòlegs, sommeliers, clients del restaurant i aficionats del món del vi”. 

Abans del concurs, que s’iniciarà a les 20.15 hores, el Consell Regulador de la DO Penedès oferirà un tast dels seus vins punters. La inscripció, que s’ha de formalitzar a través del correu electrònic [email protected], es mantindrà oberta fins que s’esgotin les places disponibles.

Les inscripcions s’atendran per ordre d’arribada. En aquesta sisena edició hi col·laboren la DO Penedès i l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Frédéric Galtier
Cada any, el Concurs Mundial de Brussel·les (CMB) analitza els esdeveniments del sector i els creua amb les seves dades per observar i preveure quina evolució i quines són les tendències del 2019 al sector vitivinícola
Imatge il·lustrativa
Demà es presenta la Ruta del Vi de la DO Terra Alta a Gandesa | Per Joan Arrufí, president de la DO terra Alta, "és molt important haver aconseguit un acord amb el Consell Comarcal per poder treballar un projecte únic en un únic territori".
Imatge il·lustrativa
Preguntem a sis dels nostres sommeliers més premiats quin vi negre del Penedès recomanarien