do costers del segre

Tomàs Cusiné, nou president de la DO Costers del Segre

Tomàs Cusiné pren el relleu del Sr. Xavier Farré a la presidència

“7 Vins, 7 Paisatges de Lleida”; un recorregut per la DO Costers del Segre

| 19/12/2018 a les 19:12h
Arxivat a: Denominacions d'Origen, DO Costers del Segre, Tomàs Cusiné
El passat dilluns, 17 de desembre tingué lloc la reunió de la junta del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Costers del Segre i s’elegí al Sr. Tomàs Cusiné com a nou president, prenent el relleu al Sr. Xavier Farré.

Tomàs Cusiné -Mollerussa, 1962- va iniciar-se en el món del vi el 1982 amb l'adquisició de Castell del Remei. Actualment és propietari de Castell del Remei, Cérvoles Celler, Tomàs Cusiné i Cara Nord Celler, tres dels quatre cellers pertanyents a la DO Costers del Segre. 

Assumirà la nova responsabilitat fins les properes eleccions a les denominacions vitivinícoles, previstes pel primer semestre del 2019. El Sr. Xavier Farré ha estat al capdavant de la DO Costers del Segre gairebé vuit anys, liderant i impulsant iniciatives que han contribuït a incrementar notablement el seu prestigi vitícola.

La DO Costers del Segre ocupa 7 paisatges de les terres de Lleida i té una superfície de 4.000 hectàrees de vinya i 37 cellers. Comprèn la part central de la conca del riu Segre entre el Pirineu i la serra de Prades. El seu clima és continental, amb influència mediterrània.

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 1 comentari
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
12 llibres vinícoles per aquest Sant Jordi maridats amb vins escollits per a cada lectura | Per Sigrid Guillem
Mar Capdevila i Lluís Raventós, d'Enlaire Vins
Mar Capdevila i Lluís Raventós, d'Enlaire Vins | Ruth Troyano
Ruth Troyano
Lluís Raventós, d'Enlaire Vins: “Vam començar a fer vi per beure amb els col·legues perquè teníem vinya i el 2016 vam decidir amb la Mar muntar el celler”
Integrants dels 10 cellers de Corpinnat
Integrants dels 10 cellers de Corpinnat
Tot i la baixada de vendes per la pandèmia, els cellers són optimistes | Es presenta el primer Festival Gastronòmic Corpinnat