denominació d'origen

El novè Corpinnat és Mas Candí

La marca col·lectiva de la UE Corpinnat suma el seu novè soci, el celler Mas Candí

Júlia Bernet, el vuitè Corpinnat

| 14/12/2018 a les 08:14h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Corpinnat , Mas Candí, Corpinnat
Imatge il·lustrativa
El celler Mas Candí ja és nou membre de Corpinnat després de superar les dues auditories inicials preceptives per entrar a formar part d’aquesta marca col·lectiva de la UE que té com a objectiu prestigiar els grans vins escumosos que s’elaboren al cor del Penedès.

D’aquesta manera, Mas Candí es converteix en el novè celler de la marca que ja integren Gramona, Llopart, Nadal, Recaredo, Sabaté i Coca, Torelló, Huguet-Can Feixes i Júlia Bernet

Mas Candí, situat a Les Gunyoles d’Avinyonet, és un celler impulsat per joves pagesos amb estudis de viticultura i enologia que cultivaven les vinyes dels seus avis i que l’any 2005 van decidir unir-se per elaborar els seus propis vins.

Des de la complicitat i el compromís amb el paisatge, treballant amb rigor les varietats autòctones i recuperant-ne d’antigues, Mas Candí s’ha convertit en un dels nous cellers del Penedès amb més projecció. El celler elabora actualment prop de 60.000 ampolles l’any (30.000 de vi tranquil i 30.000 d’escumós) i té actualment al mercat quatre caves: Cava Mas Candí, Segunyola (100% xarel·lo d’una sola finca amb 3 anys de criança), Indomable (5 anys de criança) i el rosat Prohibit.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, a través de Prodeca, organitza la participació de 97 empreses al certamen que tindrà lloc del 17 al 19 de març a Düsseldorf
Imatge il·lustrativa
Una font de vermut El Bandarra presideix la inauguració del Mercat Little Spain de Nova York
El passat divendres, a la seu de la Confraria del Cava a Torre Ramona, es va signar el conveni entre el Col·legi d'Enòlegs i Enòlogues de Catalunya (CEEC), l'Associació Catalana d'Enòlegs (ACE) i la Confraria del Cava