Família Torres

Del 27 de desembre al 6 de gener, ​els vins de Família Torres tornen a la Vall d’Aran

Família Torres instal·la, per segon any consecutiu, un exclusiu espai pop up al centre de Vielha durant aquestes festes de Nadal per acostar els seus vins més emblemàtics als residents i visitants de la Vall d’Aran.

'Implica't amb La Marató', la jornada solidària de la Família Torres, recull 10.300 € que destinarà a La Marató de TV3

| 14/12/2018 a les 07:59h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Família Torres
Imatge il·lustrativa
Del 27 de desembre al 6 de gener, els amants del vi tindran l’oportunitat de tastar, en l’espai batejat com Familia Torres Lounge, els grans vins que el celler familiar centenari elabora en diferents denominacions d’origen, tots ells disponibles a copes.

La proposta contempla un total de deu vins: nou vins de quatre denominacions d’origen i un vi escumós. Es podran tastar des dels vins insígnia Mas La Plana i Jean Leon -Vinya Gigi, Le Havre i Vinya Palau-, passant pel Grans Muralles, Milmanda o Sons de Prades de la DO Conca de Barberà, fins els Purgatoris de la DO Costers del Segre. El Celeste Crianza, de la Ribera del Duero i l'escumós Vardon Kennett també hi seran presents.

El brindis de cap d’any

Vardon Kennett serà l’encarregat, com l’any passat, de donar la benvinguda al 2019 amb una festa de cap d’any a la plaça de l’església de Sant Miquèu de Vielha. Els assistents podran fer les campanades i brindar amb un copa d’aquest exclusiu escumós, tot gaudint d’una nit màgica amenitzada amb música fins ben entrada la matinada.

A més a més, Vardon Kennett tindrà, durant tot el mes de desembre, una presència destacada a Vielha i altres poblacions com Artíes i Salardú, ja que vestirà els arbres de nadal i els aparadors d’alguns establiments especialitzats. Diferents restaurants de la Vall d’Aran oferiran també activitats entorn al vi com tastos i maridatges, de la mà de Família Torres.
 

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El primer vi català reconegut internacionalment entre els millors
Imatge il·lustrativa
L’edifici, construït sobre un terreny de 20.000m2 al llarg de 21 mesos, és d’una sola planta, i consta de 6.000m2 dedicats exclusivament a l’elaboració d’ampolles de cava | Té una capacitat de producció de 3 milions d’ampolles en criança.
Imatge il·lustrativa
Rússia, de la mà d’una de les millors cadenes de supermercats d’alimentació, és el primer país que rebrà els escumosos etiquetats amb el segell Corpinnat
Imatge il·lustrativa
Els 30.000 euros del primer premi són per a Juan Munné i Àlex Peris, els 7.000 euros del segon lloc són per Félix Crespo i Manuel Cantalapiedra, i els 3.000 euros del tercer premi se'ls emporten Juan Antonio García i Jaume Cuscó