Neix el cava de la Plataforma per la Llengua elaborat per Sumarroca

El cava es pot comprar a 7,95 euros i, de cada ampolla venuda, es destinaran 1,39 euros a campanyes de foment del català

El Cava per la llengua es troba a la xarxa d'establiments Bonpreu - Esclat.

Utòpic, el nou vi 100% xarel·lo de Sumarroca

| 13/12/2018 a les 08:54h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Els vins de la setmana, Sumarroca, Plataforma per la Llengua
Aquest Nadal es podrà brindar amb cava, i a la vegada, brindar pel català. La Plataforma per la Llengua i Bodegues Sumarroca han presentat el nou Cava per la llengua, una iniciativa solidària que té com a objectiu promoure el català.

L’escumós s’ha presentat al nou Esclat de Sant Cugat del Vallès, amb la presència d’Òscar Escuder, president de la Plataforma per la Llengua, Josep Puig, director general de Sumarroca, Manel Prat, cap de màrqueting de Bonpreu - Esclat, i l’artista Perejaume.

Josep Puig, en declaracions a Cupatges, ha comentat que "fem aquest cava per ajudar a aquesta ONG que lluita per normalitzar l'ús del català a tots els nivells. També n'elaborem un altre, el True Colors, per ajudar al col·lectiu LGTBI. Ens agrada sentir que ajudem a causes justes que tenim al costat".

Els beneficis recaptats amb la venda del cava es destinaran a campanyes de promoció del català de la Plataforma per la Llengua. El cava es pot comprar a 7,95 euros i, de cada ampolla venuda, es destinaran 1,39 euros a campanyes de foment del català. El Cava per la llengua es podrà trobar a la xarxa d'establiments Bonpreu - Esclat.   

Des d'un punt de vista gastronòmic, el cava està avalat per l'experiència de les caves Sumarroca. És un cava brut reserva amb les varietats de raïm macabeu, xarel·lo, parellada i chardonnay procedents de les finques Sumarroca Molí Coloma i Sabartés, amb una criança de 30 mesos.

Però el cava té també un important vessant artístic. El nou disseny del Cava per la Llengua està fet a partir d’una obra de Perejaume elaborada a benefici de la Plataforma per la Llengua. L’obra és una al·legoria sobre la llengua, feta a partir de la forma del Turó de l’Home.

 

També us pot interessar

Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Carn a la brasa acabada al forn de carbó Josper del restaurant Maison Carne
Lourdes López | 2 comentaris
Brases, fumats i molta paciència. Fer la barbacoa a casa és complicat. En aquests restaurants de Barcelona menjareu carns, peixos i vegetals a la brasa. Sereu feliços i esmolareu l'escuradents
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
Imatge il·lustrativa
Famosos catalans combinen vins de la DO Catalunya amb formatges, xocolates i altres productes al canal de gastronomia What the Food
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Presentació de les Jornades Gastronòmiques del Peix Blau de Tarragona
Se celebraran a la ciutat del 17 de juny al 4 de juliol amb 19 restaurants participants