​Bodegas Vionta, del grup Henckell Freixenet, estrena imatge per als seus vins: Vionta Albariño i Vionta Godello

El nou concepte és un homenatge als seus orígens gallecs i a la terra que treballen amb orgull, un homenatge a la tradició des del present

Celebra al teu ritme, la nova campanya de Freixenet

| 11/12/2018 a les 19:37h
Arxivat a: Cellers, Bodegas Vionta, Vionta albariño, Vionta Godello, Freixenet
Bodegas Vionta estrena imatge, un nou concepte que és un homenatge als seus orígens: Galícia i la terra que treballen els seus productors. La nova imatge pensada per als vins Vionta Albariño i Vionta Godello, vol transmetre l'actitud perfeccionista i inconformista dels seus elaboradors i l'ímpetu per complir els seus somnis. L'etiqueta mostra l'illa de Vionta, a les Rías Baixas. El perfil de l'illa hi és retallat amb un missatge a l'interior de la contraetiqueta: "Quin és el teu somni?" També s'hi pot observar l'oceà, que representa la influència de l'Atlàntic.

De color groc palla brillant, Vionta Albariño neix a les Rias Baixas i destaca per la seva aroma de fruita, i fruita tropical, típica del raïm albariño, com la poma verda, el plàtan i el meló. En boca presenta una entrada suau i una acidesa agradable que donen pas a notes de fruites madures enaltides pel préssec. Aquestes aromes, juntament al seu cos i estructura, li aporten gran personalitat. La major part de la producció es macera en les seves mares, un procés que millora la seva estructura.

Des de la DO Monterrei s'elabora Vionta Godello, un vi de color groc llimona amb reflexos verdosos. En nas és un vi d'intensitat mitjana amb aromes afruitades característiques de la varietat godello: poma verda, fruita d'os i pera amb records cítrics molt marcats. En boca la fruita s'intensifica i compensa amb una acidesa molt ben integrada, resultant en un vi equilibrat i elegant. després de la fermentació, es macera el vi durant dos mesos sobre les seves mares.

Vionta està ubicada a Meaño, al cor de la Vall del Salnés, amb privilegiades vistes a la ria d'Arousa. El celler marida tradició i modernitat: treballen de forma sostenible, tal com es feia abans, mentre que a les instal·lacions vinícoles s'usen les tècniques de producció més avançades, donant com a resultat vins amb personalitat pròpia.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
La situació excedentària del sector és una de les raons de la caiguda de preus del raïm | El sector es felicita per la notícia després de reivindicar la limitació durant molt de temps
Imatge il·lustrativa
El vi i el cava, cinquè sector, representen el 5,14% de les exportacions catalanes | Disminueixen les exportacions un 10,57% en valor i un 4,86% en volum respecte el mateix període de 2018 | Les exportacions catalanes suposen prop del 20% del total de l’Estat
Imatge il·lustrativa
El celler Montsec, de la cooperativa d'Artesa, presenta el seu nou vi al Tossal de Pirapallars