​Gala de lliurament de premis del Vi Concurs Bloc DOCat

Aquesta sisena edició es caracteritza pel canvi en les modalitats de participació, que enguany inclouen tres categories: Millor Text, Millor Vídeo i Millor Imatge sobre vi català i viticultura

| 29/11/2018 a les 20:45h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Concurs BlocDOCat, Gala de premis Concurs DO Bloc DOCat
Imatge il·lustrativa
El proper dijous 13 de desembre tindrà lloc la cerimònia d’entrega de premis de la sisena edició del Concurs BlocDOCat, que la Denominació d’Origen Catalunya convoca bianualment amb l’objectiu de premiar iniciatives particulars que busquen difondre els valors del món del vi i la viticultura a través dels nous espais virtuals de reflexió, divulgació i intercanvi d’opinions.

Aquesta sisena edició es caracteritza pel canvi en les modalitats de participació, que enguany inclouen tres categories: Millor Text, Millor Vídeo i Millor Imatge sobre vi català i viticultura.  D’aquesta manera, queden excloses les categories en funció de l’origen / ubicació dels participants.

Els tres premis estaran valorats en 2.000€ i tots els textos, vídeos o imatges dedicades al món del vi i de la viticultura que s’han presentat a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat.

L’acte, que se celebrarà a l’Hotel W (Plaça de la Rosa dels Vents, 1 Final), arrencarà a les 20h hores a la Salt Terrace amb una copa de benvinguda, i tot seguit els convidats passaran a la zona del restaurant per gaudir d’un sopar-maridatge i la gala de lliurament dels premis.

Relació de candidats

Un jurat independent i multidisciplinari, format per periodistes, prescriptors, professionals del món del vi i del sector audiovisual, serà l’encarregat de triar els guanyadors d’aquesta sisena edició.

Tothom pot conèixer els candidats a través de les diferents xarxes socials (Facebook, Twitter, Instagram, Yotube) cercant el hashtag #VIBlocDOCat. Recordem però, que només són vàlides les inscripcions que, a més, hagin etiquetat/mencionat correctament a la Denominació d’Origen Catalunya.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant
Imatge il·lustrativa
Joan Nebot
El Joan Nebot tasta el Cava Portell La Parellada, de la Cooperativa Vinícola de Sarral