El Grup Henkell & Co es converteix en "Henkell Freixenet"

Henkell i Freixenet donen feina a 4.000 persones a tot el món

Els canvis seran efectius a partir l'1 de gener de el 2019

Freixenet comercialitza el seu primer prosecco al mercat espanyol amb la intenció d'arribar a nous públics

| 27/11/2018 a les 11:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Prosecco, Freixenet, Henkell Freixenet

Henkell & Co Sektkellerei i Freixenet S.A. marquen la seva cooperació amb un nou nom i un logo conjunt per a la societat holding, l'antic Grup Henkell & Co. Freixenet S.A. manté el seu nom i logo. Els canvis seran efectius a partir l'1 de gener de el 2019.

L'aliança hispano-alemanya permetrà a Henkell i Freixenet desenvolupar nous mercats i canals de distribució. Freixenet és la marca líder internacional de vins escumosos amb posicions fortes en molts mercats i vendes en 140 països. Al mercat espanyol acaba de treure un Prosecco per arribar als públics més joves. El Grup Henkell, per la seva banda, té un ampli catàleg d'escumosos, amb posicions de lideratge en multitud de països, incloent marques com Mionetto, el Prosecco més venut al món.

Les operacions conjuntes de Henkell & Co i Freixenet als EUA i al Regne Unit començaran 2019 com "Freixenet Mionetto" i "Freixenet Copestick", respectivament.

El 2017, les vendes del Grup Henkell & Co van ascendir a 702 milions d'euros, mentre que Freixenet S.A. va generar 535 milions d'euros en el passat exercici. Juntes, les empreses donen feina a 4.000 persones a tot el món.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"