El Grup Henkell & Co es converteix en "Henkell Freixenet"

Henkell i Freixenet donen feina a 4.000 persones a tot el món

Els canvis seran efectius a partir l'1 de gener de el 2019

Freixenet comercialitza el seu primer prosecco al mercat espanyol amb la intenció d'arribar a nous públics

| 27/11/2018 a les 11:18h
Especial: has de saber!
Arxivat a: Mercats, Prosecco, Freixenet, Henkell Freixenet

Henkell & Co Sektkellerei i Freixenet S.A. marquen la seva cooperació amb un nou nom i un logo conjunt per a la societat holding, l'antic Grup Henkell & Co. Freixenet S.A. manté el seu nom i logo. Els canvis seran efectius a partir l'1 de gener de el 2019.

L'aliança hispano-alemanya permetrà a Henkell i Freixenet desenvolupar nous mercats i canals de distribució. Freixenet és la marca líder internacional de vins escumosos amb posicions fortes en molts mercats i vendes en 140 països. Al mercat espanyol acaba de treure un Prosecco per arribar als públics més joves. El Grup Henkell, per la seva banda, té un ampli catàleg d'escumosos, amb posicions de lideratge en multitud de països, incloent marques com Mionetto, el Prosecco més venut al món.

Les operacions conjuntes de Henkell & Co i Freixenet als EUA i al Regne Unit començaran 2019 com "Freixenet Mionetto" i "Freixenet Copestick", respectivament.

El 2017, les vendes del Grup Henkell & Co van ascendir a 702 milions d'euros, mentre que Freixenet S.A. va generar 535 milions d'euros en el passat exercici. Juntes, les empreses donen feina a 4.000 persones a tot el món.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres