La publicació digital nord-americana Wine Folly recomana un cava per al Dia d'Acció de Gràcies

Dins dels sis vins escumosos rosats recomanats, que segons la publicació nord-americana s’han de tastar almenys un cop a la vida, hi ha el cava de Caves Llopart de Subirats

​Pere Llopart; «hem lluitat de valent per col·locar el cava en un lloc preferent»

| 22/11/2018 a les 21:18h
Especial: Destacat Cupatges!
Arxivat a: Actualitat, Cava rosat, Cava Brut Rosé Llopart, Cava Reserva 2014 Brut Rosé, Llopart
Wine Folly és un web de continguts dedicat al món del vi que gaudeix de molta popularitat. Nascut a Seattle, Washington, va ser creat per Justin Hammack, Madeline Puckette i Chad Wasser el 2011. Té 150.000 seguidors de Facebook, 8.890 subscriptors de Youtube (amb 76 vídeos, la majoria ben didàctics), 144.149 seguidors d’Instagram i 38.542 seguidors a Twitter.

Aquesta setmana Wine Folly ha publicat un article en què recomana els millors vins per celebrar Thanksgiving, el Dia d’Acció de Gràcies, tan celebrat pels nord-americans. La publicació digital encapçala l'article dient que valora aquesta festa com la millor festa pel que fa al vi, perquè és just després de la verema, i aleshores fa una llista de vint vins de diverses regions del món: Itàlia, França, Austràlia, Espanya, Catalunya, Madeira, el Comtat de Napa i Àustria.

Dins dels sis vins escumosos rosats recomanats, que segons la publicació nord-americana s’han de tastar almenys un cop a la vida, hi ha un cava català: el cava Llopart Reserva 2014 Brut Rosé del celler Heretat Can Llopart de Subirats- Caves Llopart, de la Do Penedès.

Si voleu visitar el web i la notícia, cliqueu aquí.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
Imatge il·lustrativa
El restaurant Enoteca de Paco Pérez va ser l'escenari de la presentació de les noves anyades dels gran vins de Família Torres | Milmanda, Mas la Plana, Reserva Real, Gran Muralles i Perpetual
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà
La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Teresa Jordà | Iñigo Somovilla
Sergi Cortés
La La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, inaugura el centenari i dóna el tret de sortida a tota una sèrie d'activitats per aquest 2019 | Segons Jordà "el republicanisme té una de les seves bases en els ateneus i en el cooperativisme, i el cooperativisme crea llocs de treball, no deslocalitza a les persones,i redistribueix millor els recursos"
Imatge il·lustrativa
Xavi Nolla, Clara Isamat o Joan Lluís Gómez seran alguns dels ponents catalans que es podran veure des d'avui fins dimecres