El Concurs BlocDOCat bat el rècord d'inscripcions per a la 6a edició

El primer premi de cada categoria rebrà un premi de 2.000€

Els candidats són visibles per a tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials

La DO Catalunya verema un 12% més de raïm

| 21/11/2018 a les 10:22h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Concurs BlocDOCat, DO Catalunya

La 6a edició del Concurs BlocDOCat va tancar diumenge el termini de participació amb rècord d’inscripcions, gairebé una setantena. El concurs organitzat per la Denominació d’Origen Catalunya celebra més de 10 anys reconeixent les iniciatives particulars a favor de la cultura del vi i específicament del vi català.

La DO Catalunya ha volgut reconèixer els espais virtuals i donar visibilitat a les noves formes i canals de comunicació, per això el concurs ha presentat enguany moltes novetats: entenent que la comunicació és multicanal i global, s’han dissenyat tres categories de participació, obertes a qualsevol procedència geogràfica i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès:

Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola

 
El primer premi de cada categoria rebrà un premi de 2.000€. Els candidats són visibles per tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat..

El jurat

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà el guanyador o guanyadora per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a dues mencions especials per categoria, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya.

La gala i el lliurament de premis

Enguany, no es desvetllaran ni els finalistes ni els guanyadors fins el dia de l’entrega de premis, que se celebrarà el proper 13 de desembre a Barcelona. La ubicació i hora de l’acte es donaran a conèixer en pocs dies.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant