El Concurs BlocDOCat bat el rècord d'inscripcions per a la 6a edició

El primer premi de cada categoria rebrà un premi de 2.000€

Els candidats són visibles per a tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials

La DO Catalunya verema un 12% més de raïm

| 21/11/2018 a les 10:22h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Denominacions d'Origen, Concurs BlocDOCat, DO Catalunya

La 6a edició del Concurs BlocDOCat va tancar diumenge el termini de participació amb rècord d’inscripcions, gairebé una setantena. El concurs organitzat per la Denominació d’Origen Catalunya celebra més de 10 anys reconeixent les iniciatives particulars a favor de la cultura del vi i específicament del vi català.

La DO Catalunya ha volgut reconèixer els espais virtuals i donar visibilitat a les noves formes i canals de comunicació, per això el concurs ha presentat enguany moltes novetats: entenent que la comunicació és multicanal i global, s’han dissenyat tres categories de participació, obertes a qualsevol procedència geogràfica i en qualsevol de les llengües permeses en el concurs: català, castellà i anglès:

Millor text sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
Millor vídeo sobre #vicatalà i cultura vitivinícola
Millor imatge sobre #vicatalà i cultura vitivinícola

 
El primer premi de cada categoria rebrà un premi de 2.000€. Els candidats són visibles per tothom, ja que tots els textos, vídeos o imatges dedicats al món del vi i de la viticultura presentats a concurs han hagut de publicar-se a les xarxes socials (Twitter, Facebook, Instagram o YouTube) etiquetant a la DO Catalunya i afegint l’etiqueta #VIBlocDOCat..

El jurat

Un jurat multidisciplinari valorarà totes les candidatures i, en aquesta ocasió, nomenarà el guanyador o guanyadora per a cada categoria. Però a més podrà atorgar fins a dues mencions especials per categoria, que guanyaran uns lots de vins DO Catalunya.

La gala i el lliurament de premis

Enguany, no es desvetllaran ni els finalistes ni els guanyadors fins el dia de l’entrega de premis, que se celebrarà el proper 13 de desembre a Barcelona. La ubicació i hora de l’acte es donaran a conèixer en pocs dies.

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
L’Oficina Espanyola de Patents i Marques n’ha prohibit el registre del logotip perquè el considera inconstitucional | Lovers Wine Elegance manté el logotip amb el llaç i hi incorpora un segell amb la paraula “censurat” sobre un fons groc
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Salmos 2016 de Família Torres obté el Priorat Trophy del certamen | El jurat està format per 400 experts de vi de 38 països, entre ells Masters of wine
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés
El projecte, amb una primera onada de 1000 entrevistes a consumidors, ha estat possible gràcies al patrocini de 6 denominacions d’origen catalanes | El Baròmetre aporta indicadors estadístics per conèixer què pensa el consumidor i poder actuar estratègicament amb accions encertades
Imatge il·lustrativa
El Celler Masroig potencia l’enoturisme de la zona i es manté com a referent del món del vi | L’ampolla de Vi Novell es vendrà a un preu inferior exclusivament aquell dia
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Andrew Ashurst, director de Wine Aspects
Wine Aspects arrenca el 23 d'octubre una sèrie de tasts benèfics dedicats a les 12 Denominacions d'Origen de vi catalanes