​Premi al Millor Treball Promocional del Most Festival per Cultivare de Domènech.Vidal

Aquesta peça audiovisual, realitzada per la productora Censet, explica com s’han dissenyat les etiquetes dels vins Cultivare a través del moviment artístic de Landart, que utilitza elements de la naturalesa per fer creacions artístiques

​Cultivare Xarel·lo de Domènech.Vidal, millor vi blanc de l'Estat

| 19/11/2018 a les 21:50h
Arxivat a: Cellers, Most Festival, Domènech.Vidal, Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava, Cultivare, Premi al Millor Treball Promocional Most Festival
Imatge il·lustrativa
El making of del vi Cultivare de Domènech.Vidal ha obtingut el Premi al Millor Treball Promocional dins la 8a edició del Most Festival Internacional de Cinema del Vi i el Cava.
 
Dins l’acte de Cloenda del Most Festival, que es va celebrar el passat diumenge 18 de novembre, a l’Auditori de Vilafranca del Penedès, la Directora de Màrketing de Domènech.Vidal, Jana Vives, recollia el Premi al Millor Treball Promocional ex aequo pel Making Of dels vins Cultivare.
 
Aquesta peça audiovisual, realitzada per la productora Censet, explica com s’han dissenyat les etiquetes dels vins Cultivare a través del moviment artístic de Landart, que utilitza elements de la naturalesa per fer creacions artístiques. El fil conductor és una conversa al voltant d’una taula, tot dinant enmig del celler, on Marta Vidal, Directora General de Vallformosa; Raimon Benach, de la Ladyssenyadora; Edu Comelles, artista sonor i Foix Cervera, artista floral expliquen tot el procés de creació artístic de l’etiqueta dels Cultivare, els vins d’autor de Domènech.Vidal.
 
Durant els 10 minuts del vídeo es pot veure com a través d’una màquina vegetal construïda amb una cinta transportadora i uns pinzells lligats a unes llargues vergues, mogudes pel vent, dibuixen cada una de les etiquetes del Cultivare d’una forma única i diferent. Aquest ‘making of’ està publicat al canal de YouTube de Domènech.Vidal.


 
Per altra banda, Domènech.Vidal patrocinava un any més la secció Brot del Most Festival dedicada als curtmetratges. Durant la mateixa Gala de Cloenda, la Directora General de Vallformosa, Marta Vidal, va entregar el Premi Domènech.Vidal al Millor Curtmetratge del Públic al curt d’animació Viacruxis, d’Ignasi Lopez Fàbregas.
 
CULTIVARE XAREL·LO, EL MILLOR VI BLANC D’ESPANYA SEGONS IWC

Cultivare Xarel·lo 2015 de Domènech.Vidal es va endur el prestigiós Spanish Wine Trophy del concurs International Wine Challenge (IWC) de Londres. Aquest guardó situa aquest vi com el millor vi blanc d’Espanya per segon any (2016 i 2018). En aquest mateix prestigiós concurs britànic, els vins Cultivare blanc i negre van obtenir una medalla d’or cada un. Els Cultivare Xarel·lo 2015 i Cultivare Sumoll-Samsó 2013 són els únics vins de la Denominació d’Origen Penedès que es van endur la preuada medalla d’or.

També us pot interessar

Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar
Rubén Pol, sommelier del restaurant Disfrutar | Francesc Guillamet
Sergi Cortés | 1 comentari
Parlem amb el Rubén Pol, sommelier del restaurant barceloní Disfrutar
Imatge il·lustrativa
Aprèn a fer el gintònic perfecte amb el sommelier Xavi Nolla | Us donem 5 consells per fer-vos el combinat de la mateixa manera que us el faria un professional
Imatge il·lustrativa
per Màrius Fuertes, enòleg

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
«Somiadors, és l'aposta dels enòlegs de Torres a l'Empordà i correspon al quart vi de la col·lecció 7 Magnífics. L'essència de la carinyena vella amb una justa aportació de la garnatxa per fer-lo més plaent en boca»
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa
D'esquerra a dreta, Ton Mata, Joan Huguet, Xavier Gramona, Xavi Nadal i Toni de la Rosa | Corpinnat
Ramon Francàs
Joan Huguet opta a rellevar Josep Maria Albet a la presidència de la DO Penedès | Eduard Sanfeliu Giró serà el nou president de la Confraria del Cava
Imatge il·lustrativa
Els penedesencs Ramon Jané i Toni Carbó tornen a guanyar el concurs del restaurant Marejol de Vilanova i la Geltrú, que reparteix més de 7.000 euros en premis | Ramon Francàs i Anna Casabona es classifiquen en segona posició en aquesta sisena edició, en que han participat 82 parelles
Imatge il·lustrativa
Carles Escolar ha forjat la seva experiència al Celler Masroig de la DO Montsant