​Torelló es suma a 'Vi per Vida'

El vi escollit per solidaritzar-se ha estat el rosat Rosa d’Abril 2018, jove, fresc i aromàtic

Torelló presenta una edició especial per la copa del món d'esquí alpí

| 16/11/2018 a les 16:31h
Arxivat a: Vins, Torelló, Vi per vida, Vi solidari

El projecte solidari Vi per Vida és impulsat pel conegut sommelier Xavier Ayala. Vi per Vida és una associació sense ànim de lucre que té l’objectiu de sensibilitzar i recaptar fons en favor de la investigació del càncer i la metàstasi de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona). 

El vi escollit ha estat el rosat Rosa d’Abril 2018, jove, fresc i aromàtic, elaborat amb raïms ecològics macabeu, malvasia i sirà de la finca Can Martí. Xavier Ayala va visitar el celler aquesta passada verema i va viure en primera persona la fermentació del most que s’ha convertit en un Vi per Vida. 

També us pot interessar

Imatge il·lustrativa
Xavi Ayala | 2 comentaris
Us proposem cinc vins negres molt ben fets, amb preus imbatibles, i fàcils de trobar a qualsevol supermercat.
Imatge il·lustrativa
Isabelle Kliger, escriptora de viatges, cultura i menjar de la revista Forbes, proposa 12 vins catalans per les festes.
Imatge il·lustrativa
La Guia de Vins de Catalunya publica els millors vins d'aquesta edició 2021

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
Pedro Ballesteros ha radiografiat els escumosos espanyols per publicar a la revista Decanter
'L'enoturisme per a invidents ha estat un repte i també una gran satisfacció', expliquen des de Sumarroca
"L'enoturisme per a invidents ha estat un repte i també una gran satisfacció", expliquen des de Sumarroca | Vive4all
El celler del Penedès ofereix visites adaptades a tots els públics i apropa el seu model d’enoturisme responsable i sostenible a persones amb discapacitats físiques i visuals.
Imatge il·lustrativa
"La Fredat 2016 té un perfil una mica menys assolellat, més fresc i àcid, que permet portar la confitura de les seves fruites amb lleugeresa", explica la Estefanía Garcés, sommelier.
Imatge il·lustrativa
"Glops s’ha proposat diverses vegades a la televisió pública catalana... ja fem aquella gala, no podem parlar de vi tan sovint perquè és un tema tabú, és una droga legal."