​Nadal

​Nadal obre les portes del celler per celebrar els 75 anys de la marca

La visita posarà en valor el llegat de la tradició familiar i acabarà amb un tast del nou cava d’edició limitada RNG20 de la collita 1997

Nadal treu al mercat una edició limitada de màgnums de la collita 1997

| 14/11/2018 a les 22:02h
Especial: PROPERES ACTIVITATS
Arxivat a: Cellers, Brut Nature, enoturisme, DO Penedes, Cava, RGN20, Nadal
Imatge il·lustrativa
Nadal obrirà les portes del celler el mes de desembre per fer un recorregut històric on explicarà el valor del llegat de la tradició familiar que caracteritza la marca. Aquesta visita, que tindrà lloc els dissabtes 8 i 15 de desembre (prèvia reserva), és oberta a tot el públic i forma part del programa d’activitats que Nadal té previst desenvolupar al llarg de 2018-19 amb motiu del 75è aniversari de la primera collita destinada a l’elaboració de cava.

La visita acabarà a la sala de tast del celler, on els assistents podran conèixer el nou RNG20 Brut Nature 1997, un màgnum d’edició limitada que Nadal ha tret al mercat per commemorar la primera collita que es va fer a la finca destinada a l’elaboració d’escumosos l’any 1943.

Precisament, el 19 de novembre, el director general de Nadal, Xavier Nadal, participarà en una jornada de presentació per a professionals del nou RNG20, a l’Espai Penedès (C/ Muntaner, 21. Barcelona). L’acte, dirigit a professionals del sector de la restauració i el comerç especialitzat, permetrà als assistents conèixer de primera mà el procés d’elaboració del nou producte i les seves característiques.  Durant aquesta jornada es faran quatre tastos d’aquest nou cava amb més de 20 anys de criança (a les 12.00h, a les 13.00h, a les 16.00h i a les 17.00h). 

Tanmateix, el dia 28 de novembre, entre les 19.30h i les 21.00h es farà un tast dirigit d’RNG20 collita 1997 a la Taverna del Vinseum, dins de la programació del celler del mes. Aquest tast, obert a particulars, permet conèixer les particularitats del celler triat i, en aquest cas, les característiques d’aquest cava que surt al mercat en homenatge als 75 anys d’història dels caves de Nadal.

També us pot interessar

Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla?
Amb què acompanyarem les bombolles de la revetlla? | Pixabay
Laura Conde | 1 comentari
Cinc propostes ideals per acompanyar una beguda versàtil i gastronòmica com el cava.
Imatge il·lustrativa
Ramon Francàs
Selecció de 10 vins que demostren el gran potencial del vi cooperatiu català.
Imatge il·lustrativa
Sergi Cortés | 1 comentari
Encetem una proposta setmanal on entrevistarem els restaurants guanyadors de l'última edició del Cartaví | Sergi de Meià, del restaurant Sergi de Meià, ens explica l'actualitat i com veu el futur post Covid-19.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.
Imatge il·lustrativa
És tracta d’un reserva de 5 varietats, de raïms procedents de les vinyes pròpies situades al voltant del celler.
Imatge il·lustrativa
El sommelier Xavier Ayala ens proposa sis vins ancestrals catalans
Imatge il·lustrativa
El Festival Terrer és un festival que uneix música, paisatge i cultura del vi al Priorat apostant per la sostenibilitat, el patrimoni i el territori.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar.
Francesc Nicolás al Vertigo Wine Bar. | Jordi Bes
Jordi Bes
El cofundador del Vertigo Wine Bar explica com s'ho han fet per, en plena pandèmia, assumir un local de Barcelona en traspàs i transformar-ne la carta de vins | S'hi poden prendre les 350 referències que ja tenien en distribució i 40 de xerès a copes: "Excepte a Jerez, no crec que hi hagi enlloc a Espanya que tingui una oferta així"